Ιστορική πρόκριση για την Παρί στα playoffs της Euroleague

Η Παρί έκανε την έκπληξη και κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 81-73 στο play in των playoffs της Euroleague, εξασφαλίζοντας έτσι την έβδομη θέση με μειονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση. Οι Γάλλοι επέβαλαν τον ρυθμό τους από την αρχή και με κορυφαίο τον Τι Τζέι Σορτς, που σημείωσε 23 πόντους, κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση.

Στο Μόναχο, η Μπάγερν πέρασε στην παράταση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, επικρατώντας τελικά με 97-93. Ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Βαυαρών με 21 πόντους, ενώ οι Γερμανοί ελπίζουν σε νέα νίκη στη Μαδρίτη για να προκριθούν στα playoffs.

Η Euroleague προσφέρει έντονες συγκινήσεις και ανατροπές, με τις ομάδες να δίνουν μάχες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Κράτη της G7 πιέζουν για κατάπαυση πυρός στο Σουδάν

Τα κράτη μέλη της G7 πιέζουν για άμεση και άνευ όρων κατάπαυση του πυρός στο Σουδάν, ενώ οι ΗΠΑ καταδικάζουν την κλιμάκωση των επιθέσεων των παραστρατιωτικών στο Νταρφούρ.

Έκκληση για βοήθεια στους ξεριζωμένους από τη βία στην Αϊτή

Η γενική διευθύντρια της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τη μετανάστευση έκανε έκκληση για βοήθεια στους πάνω από ένα εκατομμύριο ξεριζωμένους λόγω της βίας στην Αϊτή, χαρακτηρίζοντας την κρίση ως μια από τις πιο περίπλοκες και επείγουσες στον κόσμο.

Συνεδρίαση ΚΥΣΕΑ με Επίκεντρο τα Εξοπλιστικά Προγράμματα

Στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ θα εξεταστούν εξοπλιστικά προγράμματα 12ετίας και γεωπολιτικά ζητήματα, με έμφαση στη συμμετοχή της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.

Σεισμός 5,6 βαθμών στο Αφγανιστάν – Ενημέρωση από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο

Σεισμός μεγέθους 5,6 βαθμών σημειώθηκε στην περιοχή Χίντου Κους του Αφγανιστάν νωρίς σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου (EMSC). Η περιοχή παραμένει υπό παρακολούθηση για πιθανές μετασεισμικές δονήσεις.