Τραγωδία στην Κουρσκ: Ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της σε μαζική ουκρανική επίθεση

Μια τραγωδία σημειώθηκε στη ρωσική πόλη Κουρσκ, όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε μια “μαζική” ουκρανική επίθεση κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές. Η περιοχή έγινε στόχος εχθρικής επίθεσης, με αποτέλεσμα τον θάνατο της γυναίκας 85 ετών και τραυματισμό εννέα ακόμα ατόμων. Κάτοικοι αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τα κτίρια λόγω πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν, ενώ οι αρχές ενεργοποίησαν συναγερμό για αεροπορική επίθεση με πυραύλους και drones.
Η επίθεση στην Κουρσκ ακολουθεί το πολύνεκρο πυραυλικό πλήγμα στην πόλη Σούμι της Ουκρανίας, που προκάλεσε αντιδράσεις και αγανάκτηση από διεθνείς ηγέτες. Οι εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών επιδεινώνονται, με τις συγκρούσεις να εξαπλώνονται σε περιοχές της παραμεθόριας περιφέρειας Κουρσκ.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Νέα εποχή στην κοινοβουλευτική διπλωματία: Συνάντηση Βουλής – Κογκρέσου ΗΠΑ

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, υποδέχτηκε αντιπροσωπεία του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών, ανοίγοντας νέες προοπτικές στη διπλωματία μεταξύ των δύο χωρών.

Σχεδιασμός προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης σε Σωφρονιστικά Καταστήματα

Οι υφυπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Εργασίας, μαζί με τον διοικητή της ΔΥΠΑ, συζήτησαν τη συνέχιση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης για κρατούμενους με στόχο την επανένταξή τους στην κοινωνία και στην αγορά εργασίας.

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ για την “Ομάδα Αλήθειας”

Το ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτει τις πιέσεις της "Ομάδας Αλήθειας" και αμφισβητεί τη διαφάνειά της στην πολιτική σκηνή.

Κριτική στον υπουργό Εθνικής Άμυνας από την αντιπολίτευση

Κριτική από την αντιπολίτευση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για τις δηλώσεις του σχετικά με τις προμήθειες στον τομέα της άμυνας.