Νέος Διευθυντής Δημιουργικού στον Οίκο Jean Paul Gaultier

Οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό επιβεβαιώθηκαν επίσημα: ο Ντουράν Λάτινκ είναι ο νέος διευθυντής δημιουργικού του διάσημου γαλλικού οίκου μόδας Jean Paul Gaultier.

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα μέσω δελτίου Τύπου από τον οίκο μόδας και ο ίδιος ο Λάτινκ την επιβεβαίωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρώτη κολεξιόν ready-to-wear του Ντουράν Λάτινκ θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού τον Σεπτέμβριο του 2024. Το ντεμπούτο του στην υψηλή ραπτική θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2026. Με τον διορισμό του Λάτινκ, η εποχή των προσκεκλημένων σχεδιαστών στον οίκο Jean Paul Gaultier φτάνει στο τέλος της.

«Βλέπω σε αυτόν την ενέργεια, την τόλμη και το παιχνιδιάρικο πνεύμα στη μόδα που είχα στην αρχή του ταξιδιού μου το “νέο μωρό τρομερό παιδί” στη μόδα. Καλώς ήρθες, Ντουράν» σημειώνει ο Ζαν – Πολ Γκοτιέ σε δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Έναρξη Εργασιών για το Νέο Γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, με προβλέψεις για αύξηση των εσόδων της ομάδας και ολοκλήρωση των έργων το 2026.

Ανάλυση: Ο Ανδρουλάκης του ΠΑΣΟΚ αναφέρει την αισχροκέρδεια και την ασυδοσία στην αγορά

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλά για την αισχροκέρδεια και την ασυδοσία στην αγορά, ενώ επισημαίνει το υψηλό κόστος του πασχαλινού τραπεζιού και τη μειωμένη αγοραστική δύναμη των πολιτών.

Συνέντευξη Δόμνας Μιχαηλίδου: Το πρόγραμμα “Σπίτι μου ΙΙ” και η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλάει για το πρόγραμμα "Σπίτι μου ΙΙ", την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και τις πρωτοβουλίες του υπουργείου.

Οικονομική Δυσκολία και Υλική Στέρηση: Τα Στοιχεία που Αναδεικνύουν την Κρίση

Αναλυτικό άρθρο με τα στοιχεία που αναδεικνύουν την οικονομική δυσκολία και την υλική στέρηση στον πληθυσμό, βασισμένο σε έρευνες και στατιστικά στοιχεία.