Νέος γύρος συνομιλιών Ιράν – ΗΠΑ στη Μούσκατ

Το Σάββατο, στη Μούσκατ, η πρωτεύουσα του Ομάν, θα διεξαχθεί ο επόμενος γύρος συνομιλιών μεταξύ αντιπροσωπειών των κυβερνήσεων του Ιράν και των ΗΠΑ, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ισλαμικής Δημοκρατίας. Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή μέσω του ιρανικού πρακτορείου ειδήσεων IRNA.

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών, Εσμαΐλ Μπαγαεΐ, αναφέρθηκε στην απόφαση αυτή απαντώντας σε ερώτηση του IRNA, επισημαίνοντας ότι μετά από διαβουλεύσεις ορίστηκε η Μούσκατ ως τόπος διεξαγωγής του επόμενου γύρου συνομιλιών στις 19 Απριλίου.

Προηγουμένως, οι επικεφαλής της ολλανδικής και της ιταλικής διπλωματίας, Κάσπαρ Φέλτκαμπ και Αντόνιο Ταγιάνι αντίστοιχα, είχαν δηλώσει ότι ο δεύτερος γύρος συνομιλιών θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, μετά την πρώτη συνάντηση στο Ομάν.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Εντάσεις Ινδίας-Πακιστάν στο Κασμίρ

Εντάσεις στο Κασμίρ με ανταλλαγή πυρών μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν. Η κατάσταση επιδεινώνεται μετά από επίθεση και αντίποινα μεταξύ των δύο χωρών.

Πυρκαγιά στην Διψέλιζα Κερατέας: Χωρίς ενεργό μέτωπο μετά την επιτυχή κατάσβεση

Η πυρκαγιά που ξέσπασε στη Διψέλιζα Κερατέας κατασβέθηκε επιτυχώς από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, χωρίς να υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο. Αξιωματικοί εξετάζουν τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ επιχειρούν 95 πυροσβέστες και εθελοντές στο σημείο.

Φρικιαστική επίθεση σε 22χρονη στα Εξάρχεια από 37χρονο Σύρο

Σοκαριστική επίθεση σε 22χρονη κοπέλα στα Εξάρχεια από 37χρονο Σύρο, με καταγραφή από κάμερα ασφαλείας.

Κινεζικό Υπουργείο Εμπορίου: Οι Επιπρόσθετοι Τελωνειακοί Δασμοί των ΗΠΑ Εμποδίζουν τις Παραδόσεις Αεροσκαφών Boeing

Το Κινεζικό Υπουργείο Εμπορίου κατηγορεί τους επιπρόσθετους τελωνειακούς δασμούς των ΗΠΑ για το πάγωμα των παραδόσεων αεροσκαφών της Boeing σε αερομεταφορείς της Κίνας, δημιουργώντας αναστάτωση στη διεθνή αγορά.