Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος από το κλειστό της Γλυφάδας, επικρατώντας με 2-0 του Πανιωνίου και προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ της Greek Basketball League. Τώρα, περιμένει να μάθει τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει από το ζευγάρι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.
Η αναμέτρηση διακόπηκε δύο φορές λόγω επεισοδίων, όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει τη συγκέντρωσή του και να εξασφαλίσει τη νίκη. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Εβάν Φουρνιέ, ενώ θετικός ήταν και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.
Από την πλευρά του Πανιωνίου, ξεχώρισαν οι Ντέβιν Ντέιβις και Ντέβιν Κάναντι, ενώ ο Ράιαν Γούλριτζ έκλεψε την παράσταση με ένα νταμπλ νταμπλ εμφάνισης.
Ο Ολυμπιακός εξαργύρωσε τη συνεκτική του εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, καταφέρνοντας να κρατήσει τον έλεγχο του αγώνα και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά.
Τα δεκάλεπτα: 18-28, 40-44, 57-72, 85-91
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαρούχα, Λόρτος, Τσάνταλη
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Τσαλδάρης): Γούλριτζ 11, Ρέι 9 (2), Τσαλμπούρης 4, Σαλούστρος, Νόκο 15, Μιλεντίγεβιτς 3 (1), Κακλαμανάκης 10, Ντέιβις 17 (1), Κάναντι 16 (4), Γκίκας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουίλιαμς-Γκος 14, Βεζένκοβ 11 (1), Μιλουτίνοβ 6, Φουρνιέ 23 (4), Λαρεντζάκης 4, Λι 2, Ντόρσεϊ 3 (1), Πίτερς 6, ΜακΚίσικ 13 (3).