Συναρπαστικές Ρεβάνς στο Champions League: Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν Προκρίθηκαν

Οι προημιτελικοί του Champions League προσέφεραν έντονες συγκινήσεις και ανατροπές, με τις ομάδες της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν να κλείνουν τα εισιτήρια για τα ημιτελικά. Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Ντόρτμουντ παρά την αρχική της δυσκολία, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Άστον Βίλα σε ένα ματς γεμάτο ανατροπές.

Η Μπαρτσελόνα, παρά το 4-0 του πρώτου αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Ντόρτμουντ, αλλά κατάφερε να ανατρέψει το ματς και να εξασφαλίσει την πρόκριση με σκορ 3-1. Από την άλλη, η Παρί Σεν Ζερμέν προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στην Άστον Βίλα, αλλά είδε το προβάδισμά της να κινδυνεύει μετά από τρία γκολ των γηπεδούχων. Τελικά, όμως, κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και να κερδίσει 3-2, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, η προσοχή στρέφεται στους αυριανούς αγώνες, όπου θα διεξαχθούν οι ρεβάνς των υπολοίπων ζευγαριών. Η δράση στο Champions League υπόσχεται ακόμη περισσότερες συγκινήσεις και ανατροπές στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των ρεβάνς ήταν τα εξής:

Ντόρτμουντ (Γερμανία) – Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 3-1 (0-4)

Αστον Βίλα (Αγγλία) – Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) 3-2 (1-3)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) – Άρσεναλ (Αγγλία) 16/04 (0-3)

Ίντερ (Ιταλία) – Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 16/04 (2-1)

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Κατηγορητική Έκθεση: Γενοκτονία στη Λωρίδα της Γάζας

Η Διεθνής Αμνηστία ανακοινώνει την κατηγορητική έκθεσή της για γενοκτονία από το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, με αναφορές σε ανθρωπιστική καταστροφή και εγκλήματα πολέμου.

ΟΗΕ: Βαθιά Θορυβημένος για τον Βομβαρδισμό σε Φυλακή στην Υεμένη

Ο ΟΗΕ εκφράζει βαθιά θλίψη για τον βομβαρδισμό που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες μετανάστες σε φυλακή στην επαρχία Σαάντα στην Υεμένη, καλώντας όλα τα μέρη να σεβαστούν τις υποχρεώσεις του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.

Επικράτησε το Κόμμα των Φιλελεύθερων στις Εκλογές του Καναδά

Το κόμμα των Φιλελεύθερων του πρωθυπουργού του Καναδά, Μαρκ Κάρνι, επικράτησε στις εκλογές που διεξήχθησαν, ωστόσο η τελική σύνθεση της κυβέρνησης παραμένει αβέβαιη.

Απώλειες drones και αεροσκαφών στην Υεμένη: Η επιχείρηση Rough Rider των ΗΠΑ

Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ αντιμετωπίζουν απώλειες από drones και αεροσκάφη στην περιοχή της Υεμένης, ενώ εντείνουν τις επιχειρήσεις εναντίον των ανταρτών Χούθι. Μάθετε περισσότερα για την επιχείρηση Rough Rider και τις εξελίξεις στην περιοχή.