Αύριο, Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πυκνό πρόγραμμα με σημαντικές επαφές. Αρχικά, στις 10.00 θα επισκεφθεί το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών, όπου αναμένεται να συζητήσει θέματα που αφορούν την κοινωνική πολιτική και την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων.
Ακολούθως, στις 12.00, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Υπουργό Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας, Sébastien Lecornu, στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση αναμένεται να επικεντρωθεί σε θέματα αμυντικής συνεργασίας και γενικότερα στις εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας στην περιοχή.
Οι επίσημες επαφές του Πρωθυπουργού αναμένεται να δώσουν ώθηση στις διμερείς σχέσεις και να ενισχύσουν τη συνεργασία μεταξύ των χωρών σε διάφορους τομείς.