Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του Βασίλη Καλογήρου: Τα πρώτα ευρήματα και οι έρευνες

Η υπόθεση της εξαφάνισης του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου παραμένει μυστηριώδης, ειδικά μετά την αναγνώριση των ρούχων του από τη μητέρα του, στη σορό που βρέθηκε στον Τύρναβο.

Η μητέρα του δήλωσε στις Αρχές ότι τα ρούχα που βρέθηκαν στη σορό είναι αυτά που φορούσε το παιδί της κατά την εξαφάνιση, αναγνωρίζοντας επίσης τα παπούτσια και τα γυαλιά του.

Η διαδικασία συνεχίζεται με την αναμονή αποτελεσμάτων από την εξέταση DNA για την επιβεβαίωση της ταυτοποίησης. Ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του 39χρονου παραμένουν ανοιχτά.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, δεν έχουν βρεθεί εμφανή τραύματα στη σορό που να υποδηλώνουν εγκληματική ενέργεια, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις πάλης ή χτυπήματος στο κεφάλι. Αξιοσημείωτο είναι ότι ούτε ίχνη αίματος εντοπίστηκαν στο σημείο.

Η οριστική απάντηση για τα αίτια του θανάτου θα προκύψει από τη νεκροψία-νεκροτομή και τις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα προσδιορίσουν και τον χρόνο θανάτου.

Ένα από τα κύρια ερωτήματα που απασχολούν τις Αρχές είναι πώς βρέθηκε η σορός στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν μεταφορά από άλλο σημείο. Οι λεπτομέρειες για την κατάσταση των γυαλιών και η κλίση του εδάφους προξενούν περαιτέρω απορίες.

Η μητέρα του 39χρονου εκφράζει την ανησυχία της ότι ο γιος της μπορεί να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και ότι μπορεί να έχει μεταφερθεί εκεί μετά το θάνατό του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Βασίλης Καλογήρου αγνοείτο από τις 30 Δεκεμβρίου, με τις Αρχές να μην έχουν βρει στοιχεία που να τον συνδέουν μέχρι σήμερα. Η αναγνώριση της σορού έγινε μέσω ρούχων που βρίσκονταν πάνω της.

Ο Στέλιος Σπανογιάννης, ο άνδρας που ειδοποίησε τις Αρχές για τη σορό, περιγράφει την ανακάλυψη και την αγωνία του κατά τη διάρκεια των ημερών που προηγήθηκαν.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Επιδρομή ρωσικών drones στην Οδησσό και καταστροφή ουκρανικών drones

Νέα επιδρομή ρωσικών drones στην Οδησσό με αποτελέσματα καταστροφή ουκρανικών drones και ζημιές σε πολιτικές υποδομές. Οι εχθροπραξίες συνεχίζονται παρά τις προσπάθειες για κατάπαυση του πυρός.

Τραγικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Στον εισαγγελέα ο Ουκρανός οδηγός

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο Ουκρανός οδηγός του φορτηγού που εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό, με δύο νεκρούς και πέντε τραυματίες.

Αναστολή αποστολών δεμάτων από το Χονγκ Κονγκ προς τις ΗΠΑ λόγω τελωνειακών δασμών

Τα Ταχυδρομεία του Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσαν την αναστολή των αποστολών δεμάτων προς τις ΗΠΑ, αντιδρώντας στις αυξήσεις των τελωνειακών δασμών που επέβαλε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Έντονη κριτική από τον Τζο Μπάιντεν για την κυβέρνηση Τραμπ

Ο Τζο Μπάιντεν εξαπολύει έντονη κριτική κατά της κυβέρνησης Τραμπ, κατηγορώντας την για καταστροφή στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης των ΗΠΑ.