Η Νία Ντένις είναι μια σπουδαία γυμνάστρια του UCLA και έγινεviral το 2020 όταν επέλεξε να χορέψει Beyonce στις ασκήσεις εδάφους της.
Φέτος, η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής επέστρεψε με νέο, ακόμη πιο δυνατό πρόγραμμα. Η πρώτη της performance μάλιστα στέφθηκε με τεράστια επιτυχία καθώς απέσπασε 9.95 βαθμούς (μισό βαθμό κάτω από το τέλειο).
Ξεκίνησε τη ρουτίνα της με Kendrick Lamar και συνέχισε με κινήσεις εμπνευσμένες από το TikTok. Φυσικά, δεν ξέχασε την signature crown pose της, δηλαδή τη φιγούρα όπου φορά ένα υποτιθέμενο στέμμα.
Μάλιστα, η ίδια αναφέρετε στο πρόγραμμά της ως «dance party», γιατί έτσι θέλει να το βλέπει.
Στο τέλος, θέλησε να τιμήσει την μαύρη κληρονομιά της υψώνοντας την γροθιά της στο χαρακτηριστικό Black Power salute.
This is what #blackexcellence looks like. @DennisNia does it again! 🔥
📹 @Pac12Network pic.twitter.com/2vxgyTvUCG
— UCLA Gymnastics (@uclagymnastics) January 24, 2021
Ολοκλήρωσε την χορογραφία της σε ραπ ρυθμούς φορώντας το μπλε κορμάκι της ενώ όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Μάλιστα, η γνωστή αθλήτρια Κέιτλιν Οχάσι, το «απόλυτο δεκάρι», την υποστήριξε σθεναρά, όπως και πολλοί μαύροι καλλιτέχνες.
Το βίντεο με την απίστευτη χορογραφία της Νία Ντένις έχει ξεπεράσει τα 8,4 εκατ. προβολές στο Twitter.