Ανατροπές στο τουρνουά της Ρώμης – Αναλυτικό ρεπορτάζ

    Η Αρίνα Σαμπαλένκα, μετά από έναν αγώνα εντάσεων και ανατροπών, κατάφερε να προκριθεί στις “16” του τουρνουά τένις της Ρώμης. Αντιμετωπίζοντας την Αμερικανίδα Σοφία Κένιν, η Σαμπαλένκα αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 3-6, 6-3, 6-3, μετά από έναν αγώνα διάρκειας δύο ωρών και 13 λεπτών.
    Η παγκόσμια κατάταξη πρώτης τενίστριας δήλωσε ότι το γήπεδο της Ρώμης, με την αργή επιφάνεια και τις χαμηλές αναπηδούσες μπάλες, την βοήθησε στο να αναπτύξει το παιχνίδι της.
    Μετά το καταστροφικό πρώτο σετ, η Σαμπαλένκα κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και να εκμεταλλευτεί τα λάθη της αντιπάλου της.
    Πλέον, η Λευκορωσίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ, ενώ άλλες ανατροπές είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκριση της Κόκο Γκοφ και του Αλεξάντερ Ζβέρεφ.
    Ο Ζβέρεφ, κάτοχος του τίτλου, επικράτησε άνετα στον αγώνα του και ετοιμάζεται για τη συνέχεια της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρθουρ Φις.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ιστορική συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη: Πούτιν και Ζελένσκι στο επίκεντρο

Η Κωνσταντινούπολη ετοιμάζεται για μια ιστορική συνάντηση μεταξύ των Πούτιν και Ζελένσκι, με στόχο τις συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου.

Συνάντηση Υπουργών Άμυνας Ελλάδας και Ιταλίας στη Ρώμη

Συνάντηση υπουργών Άμυνας Ελλάδας και Ιταλίας στη Ρώμη με έμφαση στη διμερή αμυντική συνεργασία και την αμυντική καινοτομία.

Πρώτοι λευκοί Νοτιοαφρικανοί πρόσφυγες στις ΗΠΑ: Αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις

Οι πρώτοι 49 λευκοί Νοτιοαφρικανοί που θεωρήθηκαν θύματα φυλετικών διακρίσεων και πρόσφερθηκε καθεστώς πρόσφυγα από τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, βρίσκονται σε πτήση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ η αμερικανική κυβέρνηση έχει μπλοκάρει την υποδοχή κυρίως μη λευκών προσφύγων από τον υπόλοιπο κόσμο. Η χορήγηση προσφυγικού καθεστώτος σε λευκούς Νοτιοαφρικανούς αντιμετωπίστηκε με ανησυχία και χλευασμό από τις νοτιοαφρικανικές αρχές, ενώ οι αντιδράσεις συνεχίζονται.

Νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας: Οι 5 άξονες πολιτικής για την οδική ασφάλεια

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανακοίνωσε την ψήφιση του νέου Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ενώ παρουσίασε τους 5 άξονες πολιτικής για την οδική ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένων των υποδομών, των μέσων μαζικής μεταφοράς και των ελέγχων με χρήση τεχνολογιών.