Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Κρήτης: Ομιλία Ανδρουλάκη και Ανταλλαγή Απόψεων

Ξεκίνησε στο Ηράκλειο η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Κρήτης, μια σημαντική εκδήλωση όπου συγκεντρώθηκαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΑΛ, τοπικοί φορείς και εκπρόσωποι οργανώσεων και της αυτοδιοίκησης. Η συνδιάσκεψη ολοκληρώνεται με την ομιλία του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη.

Στην εκδήλωση αναδείχθηκαν σημαντικά θέματα όπως η ανάγκη για μια πράσινη και βιώσιμη Κρήτη, μια εξωστρεφής Κρήτη, μια ανθεκτική Κρήτη και η σημασία της νέας γενιάς, της εργασίας, της επιχειρηματικότητας και του αθλητισμού.

Η Άννα Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, εστιάζοντας στην εργασία, την επιχειρηματικότητα και την περιφέρεια. Τόνισε την ανάγκη για ριζικές αλλαγές προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανισότητες και να δημιουργηθεί μια ισχυρή Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα.

Σε σχέση με το θέμα του νερού, η κ. Διαμαντοπούλου επεσήμανε τη σημασία της ολιστικής στρατηγικής για τη διαχείρισή του, καθώς η Ελλάδα παραμένει ανεπτυγμένη σε αυτό τον τομέα σε σχέση με άλλες χώρες.

Τέλος, η κ. Διαμαντοπούλου επισήμανε την ανάγκη για αποτελεσματική υλοποίηση των έργων που εκτελούνται, καθώς πολλά από αυτά παραμένουν στη μέση και ανακοινώνονται επανειλημμένα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ηρεμία στα σύνορα Ινδίας-Πακιστάν μετά το τέλος της σοβαρής σύγκρουσης

Ηρεμία επικρατεί στα σύνορα της Ινδίας και του Πακιστάν μετά την έντονη σύγκρουση και την κατάπαυση του πυρός μετά από παρέμβαση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Συνάντηση Δένδια – Shoukry: Υπογραφή Ελληνο-Αιγυπτιακής Συμφωνίας

Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Νίκος Δένδιας, συναντήθηκε με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου, Sameh Shoukry, και υπέγραψαν την Ελληνο-Αιγυπτιακή Συμφωνία στην Αθήνα, ενισχύοντας τις διμερείς σχέσεις τους.

Εκλογές στην Αλβανία: Ο Ράμα διεκδικεί την τέταρτη θητεία του

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα διεκδικεί μια τέταρτη θητεία στις εκλογές της Αλβανίας, με την υπόσχεση για ένταξη στην ΕΕ και τις αλληλοκατηγορίες για διαφθορά να κυριαρχούν στην προεκλογική εκστρατεία.

Νέα Σεισμική Δόνηση στην Αττική

Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών καταγράφηκε στην περιοχή νότια-νοτιοδυτικά της Αθήνας. Το επίκεντρο βρίσκεται στον θαλάσσιο χώρο, 106 χλμ δυτικά-νοτιοδυτικά των Φαλασάρνων, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.