Επιτυχημένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρά Στίβου στο Βόλο

Στο Βοηθητικό Στάδιο του Πανθεσσαλικού, με συνδιοργανωτή το Δήμο Βόλου και την υποστήριξη του Πανθεσσαλικού Α.Ε., ολοκληρώθηκε σήμερα (Κυριακή, 11/5), το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρά Στίβου Νέων-Νεανίδων & Παίδων-Κορασίδων.

Δεκαεπτά σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα και 44 αθλητές και αθλήτριες ρίχθηκαν στη… μάχη, για τον τίτλο του πρωταθλητή και της πρωταθλήτριας.

Στους αγώνες πραγματοποιήθηκαν πολύ καλές επιδόσεις, αυτό το δηλώνουν τα πανελλήνια ρεκόρ στις νεάνιδες και τις κορασίδες και στην κατηγορία των νέων και παίδων. Ορισμένα καταρρίφθηκαν μετά από πολλά χρόνια. Αφήνει όμως και ελπίδες για τα ταλέντα που υπάρχουν στο άθλημα.

Τα πανελλήνια ρεκόρ:

ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 

800μ. T20-T38-U20 Δέσποινα Χόνδρου (Αχτίδα Αιγαίου) T38 U/17 3.52.28 (παλαιό δικό της 3:55.41, 11/5/24, Σέρρες)

Ακόντιο: Κωνσταντίνα Κατησογλου  (Ελπίδα) F13 U/20 18.75μ., (παλαιό δικό της, 13.65μ., 11/5/24, Σέρρες)

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ανανέωση στην επίθεση της Αλ Αϊν με τον Πιάτεκ

Ο Πολωνός φορ Κριστόφ Πιάτεκ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Αλ Αϊν, ενισχύοντας την επίθεση της ομάδας υπό τον προπονητή Βλαντιμίρ Ιβιτς.

Ιστορική Μετακίνηση: Το Τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” Μεταφέρεται στην Αυστραλία το 2025

Ιστορική μετακίνηση για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", καθώς ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα πως η έβδομη έκδοση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στην Αυστραλία, από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2025. Οι συμμετέχουσες ομάδες περιλαμβάνουν τον Παναθηναϊκό, την Παρτίζαν Βελιγραδίου, τους Σίντνεϊ Κινγκς και τους Αντελαΐντ 36ερς.

Ακυρώνει το Συμβούλιο της Επικρατείας τις διατάξεις για την αναστολή του ΑΦΜ λόγω φοροδιαφυγής

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ακυρώνει τις διατάξεις του ν. 4174/2013 που προβλέπουν τη δυνατότητα αναστολής της χρήσης ή απενεργοποίησης του ΑΦΜ λόγω φοροδιαφυγής, θεωρώντας τις αντισυνταγματικές.

Συμφωνία μείωσης δασμών μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Κίνα ανακοίνωσαν σήμερα συμφωνία για τη μείωση των αμοιβαίων δασμών, μετά από επίμονες διαπραγματεύσεις που στοχεύουν στον τερματισμό του εμπορικού πολέμου που δημιουργεί αναταράξεις στην παγκόσμια οικονομία.