Ανατροπή στο Ολλανδικό Πρωτάθλημα: Η Αϊντχόφεν προσπερνά τον Αγιαξ

Ο Αγιαξ βρίσκεται σε κρίσιμη θέση στον αγώνα για το πρωτάθλημα της Ολλανδίας, καθώς μετά την ταπεινωτική ήττα με 3-0 από τη Ναϊμέγκεν, βρίσκεται μόλις ένα βαθμό μπροστά από την Αϊντχόφεν. Τα γκολ των Χάνσεν, Περέιρα και Ουαϊσα διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, αναδεικνύοντας την αναποτελεσματικότητα του Αγιαξ.Από την πλευρά της Αϊντχόφεν, η ομάδα κατάφερε μια επική ανατροπή απέναντι στη Φέγενορντ, κερδίζοντας με 3-2 στο τέλος του αγώνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, αλλά η Αϊντχόφεν αντέδρασε και ισοφάρισε, με το γκολ του Λανγκ στο 90ο λεπτό να χαρίζει τη νίκη στην PSV.Η βαθμολογία της Eredivisie δείχνει την Αϊντχόφεν να πλησιάζει επικίνδυνα τον Αγιαξ, με τις δύο ομάδες να έχουν μόλις έναν βαθμό διαφοράς. Η κούρσα για το πρωτάθλημα υπόσχεται ανατροπές και αγωνία μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αεροπορική επίθεση σε σχολείο στη Μιανμάρ: Τουλάχιστον 17 μαθητές νεκροί

Τουλάχιστον 17 μαθητές σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν σε αεροπορική επίθεση σε σχολείο στη Μιανμάρ από τη χούντα, παρά την εκεχειρία που τέθηκε σε ισχύ μετά τον σεισμό του Μαρτίου, σύμφωνα με τη σκιώδη Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας.

Η Τουρκία ανακοινώνει τα μέτρα για τη διάλυση του PKK

Η Τουρκία ανακοινώνει τα μέτρα που θα λάβει για την ομαλή πρόοδο προς μια χώρα "απαλλαγμένη από την τρομοκρατία", μετά τη διάλυση του PKK και την αντίδραση του Ιρακινού Κουρδιστάν.

Συμμορία διαρρηκτών υποδύονταν διανομείς φυλλαδίων

Συμμορία στην Αττική πιασμένη στα «δίχτυα» της αστυνομίας, με τα μέλη της να υποδύονται διανομείς φυλλαδίων και να κλέβουν κινητά τηλέφωνα.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Ανακηρύσσεται από την UNESCO

Η UNESCO ανακηρύσσει την 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Αν. Τασούλα να δέχεται τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στην UNESCO, Γιώργο Κουμουτσάκο.