Βαριές κατηγορίες για την υπόθεση της ομάδας υπαλλήλων Κτηματολογικών Γραφείων και ιδιωτών

Οι εννέα προσαχθέντες στην Εισαγγελία για την υπόθεση της ομάδας υπαλλήλων Κτηματολογικών Γραφείων και ιδιωτών αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες. Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζουν κατηγορίες όπως δωροληψία, συρροή, συνέργεια στη δωροληψία και συμμορία.

Η ομάδα των κατηγορουμένων είχε αναπτύξει τη δράση της σε οκτώ Κτηματολογικά Γραφεία της Αττικής. Στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκονται περίπου 60 άτομα, μερικά από τα οποία δεν έχουν συλληφθεί ακόμη.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες, όπως δωροδοκία, παράβιαση υπηρεσιακού απορρήτου και παράνομη οπλοκατοχή. Η υπόθεση θα αναλάβει ο αρμόδιος ανακριτής για τη διερεύνηση των γεγονότων.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συνάντηση Μητσοτάκη με Πατριάρχη και συζήτηση με Λοΐζο στο TechCrunch

Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και συζητά με την Κόνι Λοΐζο στο TechCrunch. Διαβάστε περισσότερα στο ειδησεογραφικό portal.

Άκαρπη η πρώτη ψηφοφορία του κονκλαβίου για τον νέο ποντίφικα

Η πρώτη ψηφοφορία του κονκλαβίου για την εκλογή του νέου ποντίφικα δεν είχε αποτέλεσμα, με μαύρο καπνό να σηματοδοτεί την αδυναμία συμφωνίας.

Ο Γκουτέρες ανήσυχος για τις επιδρομές με drones στο Πορτ Σουδάν

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εκφράζει ανησυχία για τις επιδρομές με drones στην πόλη Πορτ Σουδάν και την κλιμάκωση του πολέμου στο Σουδάν.

Ενίσχυση ασφαλείας στην Ονδούρα μετά από απειλή για επίθεση

Οι αρχές της Ονδούρας ενισχύουν την ασφάλεια μετά την προειδοποίηση της αμερικανικής πρεσβείας για πιθανή απειλή επίθεσης με όπλα. Ενίσχυση σε σχολεία και κυβερνητικά κτίρια, ενώ διεξάγονται έρευνες για την πιθανή απειλή και ο δείκτης ανθρωποκτονιών μειώνεται.