Ολυμπιακός: Συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της FIFA

 Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εξέφρασε την εκτίμησή του προς την ΕΠΟ για την υποστήριξη στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
 Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του προς τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε αυτήν την επιστολή, ο Ινφαντίνο εξέφρασε τη χαρά του για την επίτευξη του τίτλου από τον Ολυμπιακό, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και τα αποτελέσματά του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Επίσης, ευχαρίστησε την ΕΠΟ για την υποστήριξη και την αφοσίωσή της στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα να συναντηθεί ξανά σύντομα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, δείχνοντας την υποστήριξη της FIFA προς τον ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Φερστάπεν κατέκτησε την pole position στο γκραν πρι του Μαϊάμι

Ο Μαξ Φερστάπεν πανηγύρισε την pole position στα δοκιμαστικά του γκραν πρι του Μαϊάμι, ενώ οι πρώτες θέσεις καταλαμβάνονται από Νόρις, Αντονέλι και Πιάστρι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι εξελίξεις.

Νίκη-ανάσα για τη Μπαρτσελόνα και μάχη για την παραμονή στη La Liga

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-1 της Βαγιαδολίδ, ανεβάζοντας τη διαφορά της στη La Liga. Παράλληλα, η Βιγιαρεάλ κυνηγά την τέταρτη θέση, ενώ η Λας Πάλμας ρισκάρει την υποβιβασμό.

Απρόοπτο στο ντέρμπι της Jupiler Pro League: Η Γκενκ ηττήθηκε από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Η Γκενκ ηττήθηκε από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs τίτλου της Jupiler Pro League, μετά από ανόητη ενέργεια και αμφίρροπη μάχη για τον τίτλο.

Η Ίντερ νίκησε τη Λέτσε και διατήρησε τη διαφορά με τη Νάπολι

Η Ίντερ επικράτησε της Λέτσε, διατηρώντας τη διαφορά τριών βαθμών με τη Νάπολι. Όλα τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία της Serie A.