Ο Πανιώνιος εξασφάλισε μια σημαντική νίκη επί του Περιστερίου με σκορ 102-93, σε ένα απολαυστικό επιθετικά παιχνίδι κατάταξης. Η επόμενη αναμέτρησή του με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη θα κρίνει την έξοδο της ομάδας στο Basketball Champions League.
Οι γηπεδούχοι, παρά τις άδειες εξέδρες λόγω τιμωρίας, παρουσίασαν εξαιρετική απόδοση στην επίθεση, με τους Ρέι και Τσαλμπούρη να ξεχωρίζουν με 28 και 24 πόντους αντίστοιχα. Εντυπωσιακή ευστοχία από την περιφέρεια με 14/29 τρίποντα οδήγησε τον Πανιώνιο στη νίκη στο κλειστό της Γλυφάδας.
Για το Περιστέρι, ο Ζούγρης έκανε εξαιρετική εμφάνιση με 18 πόντους, ενώ ο Πάπας συνέβαλε με 18 πόντους επίσης. Παρά την προσπάθειά τους, η ομάδα δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στην αντίπαλη ομάδα.
Να σημειωθεί η συγκίνηση του Βασίλη Ξανθόπουλου στο τέλος του αγώνα, δείχνοντας την σημασία του αγώνα για την ομάδα του.
Οι διαιτητές του αγώνα ήταν οι Συμεωνίδης, Τζιοπάνος και Σπυρόπουλος.
Στα στατιστικά, οι κορυφαίοι για τον Πανιώνιο ήταν οι Ρέι με 28 πόντους, ο Τσαλμπούρης με 24, και ο Γκίκας με 12 πόντους. Από την πλευρά του Περιστερίου, ξεχώρισαν οι Ζούγρης με 18 πόντους και ο Πάπας με 18 πόντους επίσης.