Επιτυχίες και Ρεκόρ στο Acropolis Swim Meet 2025

Το διεθνές μίτινγκ “Acropolis Swim Meet 2025” συνεχίστηκε στο ΟΑΚΑ με εντυπωσιακές επιδόσεις. Ο Απόστολος Χρήστου έκανε εντυπωσιακές κούρσες στα 50μ. ύπτιο, ενώ η Νικόλ Παυλοπούλου κατέρριψε πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. μικτή ατομική, επιστρέφοντας σε υψηλά επίπεδα μετά από πέντε χρόνια.

Ο Δημήτρης Μάρκος έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις, κερδίζοντας δύο νίκες στα 1.500μ. ελεύθερο και στα 200μ. ελεύθερο, πλησιάζοντας το πανελλήνιο ρεκόρ.

Εντυπωσιακές επιδόσεις παρουσίασαν επίσης η Αννα Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα και η Νόρα Δράκου στα 50μ. ύπτιο, ενώ ο Βασίλης Σοφικίτης κατέγραψε ατομικό ρεκόρ στα 200μ. μικτή ατομική.

Με εντυπωσιακές επιδόσεις και αγώνες γεμάτους αγωνία, το Acropolis Swim Meet 2025 αποτελεί μια ακόμα απόδειξη του ταλέντου και της αφοσίωσης των ελληνικών κολυμβητικών αθλητών.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Η επαναλειτουργία της φυλακής Αλκατράζ υπό τις εντολές Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει την επαναλειτουργία της φυλακής Αλκατράζ για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην Αμερική.

Νίκη-πανηγύρισμα για τον Όσκαρ Πιάστρι στο γκραν πρι του Μαϊάμι

Ο Όσκαρ Πιάστρι πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική νίκη του στη Φόρμουλα Ένα στο γκραν πρι του Μαϊάμι, αυξάνοντας το προβάδισμά του στη βαθμολογία έναντι του Λάντο Νόρις.

Ισοπαλία στο ντέρμπι Μπολόνια-Γιουβέντους για την 4η θέση στο Champions League

Το ντέρμπι Μπολόνια-Γιουβέντους για μια θέση στο Champions League δεν ανέδειξε νικητή, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν 1-1. Όλα παραμένουν ανοιχτά στη μάχη για την πρόκριση.

Μάχη για το Champions League: Νέο ενδιαφέρον μετά το ντέρμπι της La Liga

Νέα εξελίξεις στη μάχη για την πέμπτη θέση στο Champions League μέσω του πρωταθλήματος La Liga, μετά την ισοπαλία ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αναλυτικά αποτελέσματα και βαθμολογία.