Αντίδραση Υπουργού Επικρατείας στο Τραγούδι του Ράπερ Light

Ο υπουργός Επικρατείας, ‘Ακης Σκέρτσος, έθεσε τη θέση του για το πρόσφατο τραγούδι του ράπερ Light μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα. Σύμφωνα με τον κ. Σκέρτσο, οι λέξεις έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν βαθιά τους ανθρώπους, είτε θετικά είτε αρνητικά. Το τραγούδι “Light” δυστυχώς εμπίπτει στη δεύτερη κατηγορία, περιέχοντας προσβλητικούς στίχους για τα άτομα με αναπηρία.

Ο υπουργός εξέφρασε την απόλυτη αντίθεσή του προς τέτοιου είδους εκφράσεις, επιμένοντας στην προάσπιση των αξιών του σεβασμού και της ισότητας. Η αντίδραση πολλών νέων στα social media αποτελεί αισιόδοξο σημάδι, αποδεικνύοντας ότι οι φωνές του μίσους δεν αντιπροσωπεύουν τη νεολαία.

Η ανάρτηση του ‘Α. Σκέρτσου ολοκληρώνεται με την ελπίδα ότι η συγγνώμη που ακολούθησε θα ακολουθηθεί από συγκεκριμένες πράξεις, όπως η απόσυρση του προσβλητικού περιεχομένου από τις πλατφόρμες και ο σεβασμός προς τα άτομα που πλήττονται.

Το μήνυμα του υπουργού Επικρατείας υπογραμμίζει την ευθύνη που έχουμε ως κοινωνία να αντιμετωπίζουμε τον πολιτισμό ως ελευθερία έκφρασης, αλλά και ως ευθύνη έναντι των συνανθρώπων μας. Οι λέξεις μπορούν να πληγώσουν βαθύτερα από τα μαχαίρια, αφήνοντας ανεξίτηλο σημάδι στη ψυχή του ανθρώπου.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σημαντική Πρόοδος στην Υποβολή των Φορολογικών Δηλώσεων – Τελευταίες Εξελίξεις

Σημαντική πρόοδος καταγράφεται στην υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων, με το 46,5% των δηλώσεων να έχει ήδη κατατεθεί. Νέες προθεσμίες και μέτρα για την επιβολή προστίμων και την είσπραξη του ΦΠΑ σε πραγματικό χρόνο.

Ο Φερστάπεν κατέκτησε την pole position στο γκραν πρι του Μαϊάμι

Ο Μαξ Φερστάπεν πανηγύρισε την pole position στα δοκιμαστικά του γκραν πρι του Μαϊάμι, ενώ οι πρώτες θέσεις καταλαμβάνονται από Νόρις, Αντονέλι και Πιάστρι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι εξελίξεις.

Νίκη-ανάσα για τη Μπαρτσελόνα και μάχη για την παραμονή στη La Liga

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-1 της Βαγιαδολίδ, ανεβάζοντας τη διαφορά της στη La Liga. Παράλληλα, η Βιγιαρεάλ κυνηγά την τέταρτη θέση, ενώ η Λας Πάλμας ρισκάρει την υποβιβασμό.

Απρόοπτο στο ντέρμπι της Jupiler Pro League: Η Γκενκ ηττήθηκε από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Η Γκενκ ηττήθηκε από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs τίτλου της Jupiler Pro League, μετά από ανόητη ενέργεια και αμφίρροπη μάχη για τον τίτλο.