Λίγο μετά την επική πρόκριση του Ολυμπιακού στο Φάιναλ Φορ του Άμπου Ντάμπι, οι Άλεκ Πίτερς, Σέιμπεν Λι και Γιαννούλης Λαρεντζάκης μοιράστηκαν τις σκέψεις τους και τα συναισθήματά τους στην κάμερα του OlympiacosBC TV.
Αρχικά, ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε στην προοπτική των επόμενων αγώνων της Euroleague, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον. Ο Σέιμπεν Λι, από την πλευρά του, εξέφρασε τη χαρά του για την πρώτη του συμμετοχή σε φάιναλ φορ και την ανυπομονησία του για τις επόμενες προκλήσεις.
Οι παίκτες σχολίασαν επίσης την αγωνιώδη νίκη επί της Ρεάλ, επισημαίνοντας ότι η δουλειά τους δεν έχει τελειώσει ακόμα και πως στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Τέλος, αποκάλυψαν πως το μυαλό τους είναι στραμμένο στον τελικό και στην προετοιμασία για το μεγάλο αυτό γεγονός.