Επιτυχημένη έναρξη του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης “Acropolis Swim Meet 2025”

Το “Acropolis Swim Meet 2025” ξεκίνησε με εντυπωσιακά επιτεύγματα στον κόσμο της κολύμβησης. Η Νεφέλη Μπιλανάκου κατέκτησε ένα ιστορικό πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. ελεύθερο, επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία. Στα 50μ. πεταλούδα, η Αννα Ντουντουνάκη και η Γεωργία Δαμασιώτη έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις, με την Νεφέλη Μπιλανάκου να καταρρίπτει το ρεκόρ κορασίδων.

Η Αρτεμις Βασιλάκη συνέχισε την εξαιρετική της πορεία με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 1.500μ. ελεύθερο, ενώ ο Δημήτρης Μάρκος και ο Απόστολος Σίσκος επιβεβαίωσαν την υψηλή τους απόδοση στα 800μ. ελεύθερο και τα 200μ. ύπτιο αντίστοιχα.

Σε άλλες κατηγορίες, όπως τα 400μ. μικτή ατομική και τα 100μ. πρόσθιο γυναικών, οι αθλητές ανταποκρίθηκαν με εξαιρετικές επιδόσεις, ενώ η ελληνική συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή σε κάθε αγώνισμα.

Το “Acropolis Swim Meet 2025” αποτελεί μια σπουδαία πλατφόρμα για τους αθλητές να αναδείξουν το ταλέντο και την αφοσίωσή τους στην κολύμβηση, δίνοντας τους τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αποφασιστικό Game 5 για Μπαρτσελόνα και Μονακό στα πλέι οφ της Euroleague

Στο Game 5 των πλέι οφ της Euroleague, η Μπαρτσελόνα και η Μονακό αναμετρώνται για την πρόκριση, με τη σειρά να είναι ισορροπημένη μετά τη νίκη των Καταλανών στο Game 4.

Η Ράγιο Βαγεκάνο “έπιασε” την 8η θέση με το τρίποντο επί της Χετάφε

Η Ράγιο Βαγεκάνο κατάφερε να εξασφαλίσει την 8η θέση με τη νίκη επί της Χετάφε, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην κατάταξη. Το τρίποντο της απέναντι στην αντίπαλό της της έδωσε την ευκαιρία να παλέψει για την πρόκριση στα προκριματικά του Conference League.

Ντε Μπρόινε: Ο Πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γουλβς, με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League, ενισχύοντας τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας στο Champions League.

Επεισοδιακό φινάλε στο Game 4 της Αναντολού Εφές με Παναθηναϊκό

Στην Κωνσταντινούπολη, το Game 4 μεταξύ Αναντολού Εφές και Παναθηναϊκού είχε επεισοδιακή κατάληξη με την αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν από το παρκέ.