Επική νίκη του Φουρνιέ: “Προσπαθώ απλώς να παίζω καλά για την ομάδα μου”

Ο Εβάν Φουρνιέ πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό στον 4ο προημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, προερχόμενος από τραυματισμό κι ενώ έμεινε εκτός στο Game 3, το μοναδικό της σειράς που πήρε η “βασίλισσα” και τον οδήγησε με 3-1, στο φάιναλ φορ της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι. Ο Γάλλος διεθνής που σημείωσε 23 πόντους στη νίκη με 86-84 το βράδυ της 1ης Μαϊου στη Movistar Arena, βγήκε μετά τον αγώνα και την πρόκριση κρατώντας ένα κουτί πίτσα στα χέρια. Για ν’ αποθεωθεί από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού έξω από το κλειστό γυμναστήριο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Φουρνιέ δήλωσε: “Δεν έχει επιτευχθεί ακόμη ο στόχος. Πλησιάζουμε βήμα-βήμα. Όσο προχωράμε γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Η Ρεάλ ήταν απίστευτη αντίπαλος. Είναι πάντα ωραία να νικάς εκτός έδρας. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε για το φάιναλ φορ”.

Προσπαθώ απλώς να παίζω καλά για την ομάδα μου. Για να είμαι ειλικρινής, το γήπεδο αυτό σημαίνει πολλά για εμένα. Εδώ έπαιξα για πρώτη φορά με τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014 κι ήταν ένα απίστευτο τουρνουά για εμάς με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Είχαμε νικήσει την Ισπανία στον προημιτελικό. Μου φέρνει πολλές αναμνήσεις αυτό το γήπεδο. Είναι πάντα ξεχωριστό να παίζεις εδώ με μία τέτοια αντίπαλο κι ένα τέτοιο κοινό”.

Λίγο αργότερα με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Εβάν Φουρνιέ έγραψε: “Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν τους απλούς ανθρώπους για ένα εξαιρετικό πεπρωμένο. Ευχαριστώ για την υποστήριξη”.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συλλήψεις στην Κατερίνη: Νεαρός Πολωνός για στυγερή δολοφονία

Συλλήψεις στην Κατερίνη: Νεαρός Πολωνός κατηγορείται για στυγερή δολοφονία γυναίκας στην Πολωνία, ενώ οι διαδικασίες για την έκδοσή του έχουν ξεκινήσει.

Κυκλοφορεί η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, “Bugonia”, σε περιορισμένη διανομή

Η Focus Features θα κυκλοφορήσει τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, "Bugonia", σε περιορισμένη διανομή στις 24 Οκτωβρίου, πριν την πρεμιέρα της στις αμερικανικές αίθουσες στις 31 Οκτωβρίου. Η ταινία, γυρισμένη σε VistaVision, πρωταγωνιστεί από τους Έμα Στόουν, Τζέσι Πλέμονς, Έινταν Ντέλμπις, Σταύρο Χαλκιά και Αλίσια Σίλβερστοουν, ενώ αποτελεί ριμέικ της νοτιοκορεατικής κωμωδίας επιστημονικής φαντασίας "Save the Green Planet".

ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελία για το Προεδρικό Διάταγμα για τους οικισμούς με λιγότερους από 2.000 κατοίκους

Το Προεδρικό Διάταγμα για τους οικισμούς με λιγότερους από 2.000 κατοίκους προκαλεί αντιδράσεις από το ΣΥΡΙΖΑ, που καταγγέλλει την απαξίωση των ιδιοκτησιών των πολιτών και ζητά προστασία για τους μικροϊδιοκτήτες.

Συνέντευξη Υπουργού Κλιματικής Κρίσης για την Αντιπυρική Περίοδο

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης μιλάει για την αντιπυρική περίοδο, τις προετοιμασίες της Πολιτικής Προστασίας και τη σημασία της πρόληψης και της συνεργασίας.