Απόλυση εργαζομένου από την Hellenic Train: Αντιδράσεις και δηλώσεις από τη ΝΔ

Η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα, σχολίασε την απόλυση του Κώστα Γενιδούνια από την εταιρεία Hellenic Train με διαφορετικό πρίσμα. Αναφέροντας ότι σε κράτη δικαίου δεν υπάρχουν εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων και ότι η κυβέρνηση ή τα κόμματα δεν πρέπει να αποφασίζουν για τις απολύσεις, υπογράμμισε τη σημασία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) ως ανεξάρτητης αρχής όπου μπορεί να απευθυνθεί ο κ. Γενιδούνιας για την υπόθεσή του.

Σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, η κ. Συρεγγέλα αναφέρθηκε επίσης στο γιατί η ΝΔ δεν εξέδωσε ανακοίνωση για την απόλυση, εξηγώντας ότι ο κ. Γενιδούνιας δεν ήταν συνδικαλιστής στο παρόν στάδιο και πως η αιτία της απόλυσής του δεν είναι γνωστή στο κόμμα. Επισήμανε επίσης τη σημασία του ΣΕΠΕ ως ανεξάρτητης αρχής για την επίλυση τέτοιων διαφορών.

Τέλος, αναφερόμενη στη σχέση της ΝΔ με την Ομάδα Αλήθειας, η κ. Συρεγγέλα διευκρίνισε ότι παρότι η ομάδα αυτή είναι κοντά στις θέσεις του κόμματος, δεν αποτελεί μέρος της ΝΔ και δεν λειτουργεί υπό την αιγίδα της. Προέτρεψε όποιον έχει αποδείξεις για αντίθετες πρακτικές να απευθυνθεί στον Εισαγγελέα για τη διερεύνηση του θέματος.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αποφασιστικό Game 5 για Μπαρτσελόνα και Μονακό στα πλέι οφ της Euroleague

Στο Game 5 των πλέι οφ της Euroleague, η Μπαρτσελόνα και η Μονακό αναμετρώνται για την πρόκριση, με τη σειρά να είναι ισορροπημένη μετά τη νίκη των Καταλανών στο Game 4.

Η Ράγιο Βαγεκάνο “έπιασε” την 8η θέση με το τρίποντο επί της Χετάφε

Η Ράγιο Βαγεκάνο κατάφερε να εξασφαλίσει την 8η θέση με τη νίκη επί της Χετάφε, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην κατάταξη. Το τρίποντο της απέναντι στην αντίπαλό της της έδωσε την ευκαιρία να παλέψει για την πρόκριση στα προκριματικά του Conference League.

Ντε Μπρόινε: Ο Πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γουλβς, με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League, ενισχύοντας τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας στο Champions League.

Επεισοδιακό φινάλε στο Game 4 της Αναντολού Εφές με Παναθηναϊκό

Στην Κωνσταντινούπολη, το Game 4 μεταξύ Αναντολού Εφές και Παναθηναϊκού είχε επεισοδιακή κατάληξη με την αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν από το παρκέ.