Συνάντηση ΕΟΕ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ιστιοπλοΐα

 Ο πρόεδρος της ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής (ΕΟΕ), Ισίδωρος Κούβελος και ο γενικός γραμματέας Στέφανος Χανδακάς, υποδέχθηκαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ιστιοπλοΐα, Ερμιόνη Γκίκα, λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη της επιτυχία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεότητας ILCA6, συνοδευόμενη από την πρόεδρο της ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας (ΕΙΟ), Νίκη Αναστασίου, «Ερμιόνη, η επιτυχία σου είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για τη χώρα και το άθλημά σου. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα είναι δίπλα σου σε κάθε σου βήμα, στηρίζοντας την πορεία σου προς το Ολυμπιακό όνειρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος ευχαρίστησε και την ελληνική ομοσπονδία ιστιοπλοϊας για τη δουλειά που κάνει εις βάθος, ειδικά στις νεαρές ηλικίες με πληθώρα μεταλλίων τα τελευταία χρόνια σε όλους τους διεθνείς αγώνες. Η Ερμιόνη Γκίκα, με τη σειρά της, ευχαρίστησε θερμά τον  Ισίδωρο Κούβελο και τον Στέφανο Χανδακά για τη στήριξη και τη θερμή υποδοχή, τονίζοντας πως η επιτυχία αυτή την ενθαρρύνει να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά τις προσπάθειες της στο άθλημα με απώτερο στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες.  Η πρόεδρος της ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας Νίκη Αναστασίου, αγού συνεχάρη την αθλήτρια για την αφοσίωσή της, υπογράμμισε ότι η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να τη στηρίζει στην πορεία της ως τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Γκουαρντιόλα για την επιστροφή του Ρόδρι: “Δεν είμαι γιατρός”

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, μιλάει για την επιστροφή του Ρόδρι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ αναφέρεται και στην απουσία του Χάαλαντ λόγω τραυματισμού.

Συλλήψεις και Αντιδράσεις στην Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη

Συλλήψεις και αντιδράσεις στην Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη, με περισσότερους από 400 συλληφθέντες και αντιδράσεις από τις αρχές και την κοινωνία.

Ελληνες αντιπρόσωποι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης

Οι Έλληνες αθλητές Παναγιώτης Γκιώνης και Κωνσταντίνος Αγγελάκης θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης στην Ντόχα από τις 17 μέχρι τις 25 Μαΐου.

Αλέξης Χαρίτσης: “Τιμούμε τους εργατικούς αγώνες του Μάη”

Στην απεργιακή συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, ενώ τιμώντας τους εργατικούς αγώνες του Μάη αναφέρθηκε στην εργατική καταπίεση και τις εργοδοτικές πρακτικές που απειλούν τα εργατικά δικαιώματα.