Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής: Στήριξη της Μεσαίας Τάξης Προτεραιότητα

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, αναδεικνύει τη συνέπεια της κυβέρνησης στις προεκλογικές δεσμεύσεις της όσον αφορά τη στήριξη της μεσαίας τάξης. Σε συνέντευξη στον τ/σ ΣΚΑΪ και στην εκπομπή “Σήμερα”, ο υπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση υλοποιεί συστηματικά τις μειώσεις φόρων και εισφορών που υποσχέθηκε, ενώ αναζητά τρόπους να ενισχύσει τη μεσαία τάξη αντιμετωπίζοντας τον πληθωρισμό και την οικονομική δυσκολία.

Ο υπουργός επισημαίνει ότι η στήριξη των Σωμάτων Ασφαλείας, της μεσαίας τάξης και των συνταξιούχων με περιορισμένα εισοδήματα δεν είναι λαϊκισμός, αλλά αναγνώριση της αξίας τους στην κοινωνία. Επισημαίνει επίσης ότι η αντιπολίτευση δεν προτείνει λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας τάξης σε αντίθεση με τη δράση της κυβέρνησης.

Σχετικά με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ο κ. Κικίλιας αναφέρει ότι κατά την περίοδο του Πάσχα παρατηρήθηκε μείωση κατά 3,2% στις τιμές των οικονομικών θέσεων και υπήρχαν πακέτα εκπτώσεων για τις ελληνικές οικογένειες. Επιπλέον, η κυβερνητική πρωτοβουλία για μείωση των λιμενικών τελών κατά 50% απέδωσε, αποτρέποντας τις αυξήσεις που είχαν ανακοινωθεί από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Η εικόνα του Ντόναλντ Τραμπ στις πρώτες 100 ημέρες της θητείας του

Η πτώση της αποδοχής του Ντόναλντ Τραμπ στις πρώτες 100 ημέρες της θητείας του και οι παράγοντες που την επηρεάζουν, όπως οι δασμοί και η οικονομία.

Σβιάτεκ και Γκοφ προκρίνονται στα ημιτελικά του Madrid Open

Η Ίγκα Σβιάτεκ και η Κοκό Γκοφ προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Madrid Open, ενώ στο ανδρικό τμήμα νίκες για τον Ματέο Αρνάλντι και τον Τζακ Ντράπερ.

Θεματική Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Κηφισιάς: “ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΑΛΙ – Πώς οι νέοι αναδιαμορφώνουν την επικοινωνία”

Με τη συμμετοχή του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη πραγματοποιήθηκε η θεματική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Κηφισιάς, με τίτλο: "ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΑΛΙ - Πώς οι νέοι αναδιαμορφώνουν την επικοινωνία". Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί πολιτικοί και εκπρόσωποι της κοινωνίας, με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις και συζητήσεις για τη σημασία της ενημέρωσης και της κριτικής σκέψης στη σύγχρονη εποχή.

Υπουργός Εξωτερικών Γεραπετρίτης: “Στήριξη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως”

Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης εξέφρασε τη στήριξη της ελληνικής πολιτείας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και την ελπίδα για την επαναλειτουργία της Σχολής της Χάλκης και της Σχολής Μαρασλή.