Η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να εκφράσει τη συμπαράστασή της στον ιστορικό αρχηγό της “Original 21”, Δημήτρη Χατζηχρήστο, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται. Έτσι, η ομάδα ανακοίνωσε ότι του παραχωρεί το πρώτο εισιτήριο του φάιναλ φορ του Basketball Champions League, το οποίο θα διεξαχθεί στη SUNEL Arena.
Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, εμβληματικός αρχηγός του οπαδικού κινήματος της Ένωσης, είχε συγκινήσει με τα λόγια του προς τους οπαδούς της ΑΕΚ που τον επισκέφθηκαν ανήμερα των γενεθλίων της ομάδας, πριν από δύο εβδομάδες.
Στη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρεται:
«Η ΑΕΚ Betsson BC ενημερώνει, ότι τιμητικά παραχωρεί το πρώτο εισιτήριο για το BCL F4 powered by SUNEL, όπου η «Βασίλισσα» θα διεκδικήσει την υψηλότερη διάκριση στο πιο ισχυρό τουρνουά στην ιστορία της διοργάνωσης, στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ. Αρχηγέ, στεκόμαστε στο πλευρό σου. Περαστικά και γρήγορα κοντά μας!».