Ρεκόρ υποβολής φορολογικών δηλώσεων: Οι πολίτες ανταποκρίνονται έγκαιρα

Ένα αριθμό-ρεκόρ φορολογικών δηλώσεων υπέβαλαν οι πολίτες φέτος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργού Οικονομικών, Κυριάκου Πιερρακά. Πριν καν ολοκληρωθεί ο μήνας Απρίλιος, περισσότερες από τρία εκατομμύρια δηλώσεις είχαν ήδη κατατεθεί, ανεβάζοντας τον ρυθμό υποβολής σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Ο Υπουργός εκφράζει την ικανοποίησή του για την έγκαιρη υποβολή των δηλώσεων, υπογραμμίζοντας πως αυτό επιτρέπει τόσο στο κράτος όσο και στους πολίτες να διαμορφώσουν αποτελεσματικότερα τον οικονομικό τους προγραμματισμό.

Επιπλέον, τονίζει πως η ραγδαία αύξηση αυτή αποτυπώνει την πρόοδο που έχει σημειωθεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό του φορολογικού συστήματος, αναδεικνύοντας τη σημασία της τεχνολογίας στη διαδικασία υποβολής.

Τέλος, ο Κ. Πιερρακάς δεν παρέλειψε να αποδώσει θερμά συγχαρητήρια στα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, καθώς και στον Διοικητή της, Γιώργο Πιτσιλή, για την εξαιρετική δουλειά που επιτελούν για την ομαλή διεκπεραίωση των δηλώσεων.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Θεματική Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Κηφισιάς: “ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΑΛΙ – Πώς οι νέοι αναδιαμορφώνουν την επικοινωνία”

Με τη συμμετοχή του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη πραγματοποιήθηκε η θεματική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Κηφισιάς, με τίτλο: "ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΑΛΙ - Πώς οι νέοι αναδιαμορφώνουν την επικοινωνία". Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί πολιτικοί και εκπρόσωποι της κοινωνίας, με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις και συζητήσεις για τη σημασία της ενημέρωσης και της κριτικής σκέψης στη σύγχρονη εποχή.

Υπουργός Εξωτερικών Γεραπετρίτης: “Στήριξη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως”

Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης εξέφρασε τη στήριξη της ελληνικής πολιτείας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και την ελπίδα για την επαναλειτουργία της Σχολής της Χάλκης και της Σχολής Μαρασλή.

Νέα εφαρμογή “kids wallet” για τον έλεγχο της χρήσης των κινητών και την προστασία των παιδιών

Η νέα ηλεκτρονική εφαρμογή "kids wallet" δίνει στους γονείς τη δυνατότητα να ελέγχουν τη χρήση των κινητών και την προστασία των παιδιών τους στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τη νέα τροπολογία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ο Ντζάναν Μούσα μιλάει για τη δυσκολία νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον του Ολυμπιακού

Ο Ντζάναν Μούσα μιλάει ενόψει του Game 4 κόντρα στον Ολυμπιακό, αναφέροντας τη δυσκολία νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης και χαρακτηρίζοντας τον Σάσα Βεζένκοφ ως απίστευτο παίκτη.