Πλοίο με Μηχανική Βλάβη στην Θάλασσα της Λιβερίας

Ένα φορτηγό πλοίο με σημαία Λιβερίας και 27μελές πλήρωμα βρίσκεται ακυβέρνητο στη θάλασσα λόγω μηχανικής βλάβης. Η περιοχή βρίσκεται 2,8 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του ακρωτηρίου Μαλέα. Το πλοίο είναι άφορτο και είχε αναχωρήσει από την Ισπανία με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Στην περιοχή έχουν κινητοποιηθεί ένα ρυμουλκό και ένα παραπλέον πλοίο για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Οι άνεμοι στη θαλάσσια περιοχή φτάνουν τα 6 μποφόρ.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω ανατροπής νταλίκας

Πλήρως κλειστό παρέμεινε το ρεύμα προς Αθήνα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου εξαιτίας τροχαίου με νταλίκα που μετέφερε οπωροκηπευτικά.

Συλλήψη καταζητούμενου για εγκληματικό δίκτυο σε Θεσσαλονίκη

Συλλήψη καταζητούμενου για συμμετοχή σε εγκληματικό δίκτυο στη Θεσσαλονίκη, που είχε εκδοθεί αγγελία αναζητήσεων από την Interpol ΗΠΑ, με κατηγορίες παραβίασης νομοθεσίας περί εκμετάλλευσης παιδιών.

Ανατροπή στο NBA: Πέισερς και Νάγκετς προκρίνονται, Σέλτικς συντρίβουν τους Μάτζικ

Οι Πέισερς πέρασαν στα ημιτελικά με ανατροπή επί των Μπακς, οι Νάγκετς κυριάρχησαν επί των Κλίπερς, ενώ οι Σέλτικς συνέτριψαν τους Μάτζικ για την πρόκριση.

Σαουθάμπτον: Νέο συμβόλαιο για τον Ντίμπλινγκ

Η Σαουθάμπτον επιδιώκει την ανανέωση του συμβολαίου του Τάιλερ Ντίμπλινγκ, ενώ αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του μετά την υποβιβασμό της ομάδας.