Ο Πούτιν δηλώνει ότι η Μόσχα θα αποκαταστήσει τις σχέσεις με την Ευρώπη

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, έκανε σήμερα μια δήλωση που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποκατάστασης των σχέσεων μεταξύ της Μόσχας και των ευρωπαϊκών χωρών. Ο Πούτιν τόνισε ότι πιστεύει πως η Ρωσία θα βρει τρόπο να επαναφέρει τον διάλογο και τη συνεργασία με τις ευρωπαϊκές χώρες, είτε αυτό θα συμβεί γρήγορα είτε με κάποια καθυστέρηση.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε ένα φόρουμ στην Μόσχα, ο Πούτιν υπογράμμισε ότι υπάρχουν πολλοί στην Ευρώπη που συμμερίζονται τις απόψεις και τις θέσεις της Ρωσίας σε διάφορα κρίσιμα ζητήματα. Αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα κοινό έδαφος για την ανάπτυξη ενός πιο εποικοδομητικού διαλόγου και την ενίσχυση των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συγκινητική στιγμή για την Ελπίδα: Η εθνική ομάδα Οπτιμιστ με λογότυπο στην πανελλήνια πρόκριση

Στιγμές συγκίνησης για την ομάδα Οπτιμιστ της Ελπίδας, με τη συμμετοχή των παιδιών στην πανελλήνια πρόκριση και τη στήριξη της ΕΙΟ για την ιστιοπλοΐα.

Ενεργοποίηση Εθνικής Ρήτρας Διαφυγής: 16 Κράτη Μέλη Υπέβαλαν Αίτημα

Δεκαέξι κράτη μέλη της ΕΕ υπέβαλαν αίτημα για την ενεργοποίηση της εθνικής ρήτρας διαφυγής στο πλαίσιο του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης και του σχεδίου ReArm Europe, με περαιτέρω αιτήματα να αναμένονται από άλλα κράτη μέλη.

Επεισόδια στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ: Ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας

Το Υπουργείο Παιδείας καταδικάζει απερίφραστα την εγκληματική εισβολή κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ και εκφράζει υποστήριξη στα θύματα της επίθεσης.

Οικονομική Ανάπτυξη και Πρόοδος: Οι Δηλώσεις του Κ. Πιερρακάκη

Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης, εκφράζει την αισιοδοξία του για την οικονομική πορεία της Ελλάδας, αναφέροντας θετικές προβλέψεις και επιτεύγματα που ενισχύουν την ανάπτυξη και το εισόδημα των πολιτών.