Επιτυχημένη Ολοκλήρωση του Δρόμου Εκεχειρίας 2025

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΜΚΕ φιλοξένησε για 10η συνεχή χρονιά τις τριήμερες εκδηλώσεις του “Δρόμου Εκεχειρίας 2025” στην περιοχή της Ηλείας.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, δρομείς από όλη την Ελλάδα και 24 χώρες περπάτησαν τα 50 χιλιόμετρα του Μονοπατιού της Εκεχειρίας, ξεκινώντας από την Αρχαία Ήλιδα και καταλήγοντας στην Αρχαία Ολυμπία.

Οι δρομείς διήλθαν διάφορα χωριά και τερμάτισαν στο Παλαιό δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου βραβεύτηκαν για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδρομής.

Συνολικά, περίπου 450 δρομείς από την Ελλάδα και 24 χώρες συμμετείχαν στον “Δρόμο Εκεχειρίας 2025”, προβάλλοντας το μήνυμα της Ειρήνης με διεθνή συμμετοχή.

Η διοργάνωση δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα, με τους δρομείς να βραβεύονται με μοναδικά αριθμημένα μετάλλια για την προσπάθειά τους.

Η επόμενη δράση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ είναι η “Εικαστική Έκθεση – Ημερίδα – Βραβεύσεις Αθλητών”, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Απειλή βόμβας στη Βουλή: Συναγερμός και έρευνα

Ένα μήνυμα ανωνύμου για βόμβα στη Βουλή έθεσε σε συναγερμό τις αρχές, με το ΤΕΕΜ και την Πυροσβεστική να επιχειρούν εντατικά για τον έλεγχο της κατάστασης.

Νόβακ Τζόκοβιτς αποσύρεται από το Masters 1000 της Ρώμης

Ο πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το Masters 1000 της Ρώμης, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την απόφασή του.

Η Πρόεδρος της ΕΕ προειδοποιεί για την απειλή της Ρωσίας

Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, προειδοποιεί για την απειλή της Ρωσίας και επισημαίνει την ανάγκη για αυξημένη ευθύνη στον τομέα της άμυνας στην Ευρώπη.

Ολυμπιακός Ξυνή: Επιβλήθηκε του Διομήδη Άργους στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή επιβλήθηκε εύκολα του Διομήδη Άργους στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ στην Α1 χάντμπολ των ανδρών, πανηγυρίζοντας την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται για την πρόκριση στους τελικούς.