Σκηνές που θυμίζουν ταινία εκτυλίχθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ στη Γλυφάδα, όταν ένας Έλληνας επιχειρηματίας, αναγνωρίσιμος στον τομέα των φωτοβολταϊκών, έγινε θύμα ενός βίαιου ξυλοδαρμού. Ο επιχειρηματίας είχε συγκροτήσει εταιρεία σε συνεργασία με έναν Ισραηλινό συνάδελφό του, ωστόσο οι σχέσεις τους φαίνεται ότι έχουν διαταραχθεί για άγνωστο λόγο.
Για να λύσουν τις διαφορές τους, ο Ισραηλινός του ζήτησε να συναντηθούν σε ένα γνωστό κρητικό εστιατόριο στη Γλυφάδα. Παρά τις συμβουλές των δικηγόρων του να μην πάει μόνος του, ο επιχειρηματίας αποφάσισε να παραβρεθεί στην συνάντηση χωρίς συνοδεία.
Μετά την άφιξή του, τέσσερα με πέντε άτομα τον πλησίασαν και, χωρίς να του δώσουν την ευκαιρία να αντιδράσει, τον ξυλοκόπησαν. Υπό την απειλή σωματικής βίας, τον ανάγκασαν να υπογράψει τη μεταβίβαση της εταιρείας στον Ισραηλινό συνεργάτη του. Ο Έλληνας επιχειρηματίας, σοβαρά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.
Αμέσως μετά το συμβάν, υπέβαλε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και αργότερα επισκέφθηκε την Ασφάλεια Αττικής, καθώς το περιστατικό κρίθηκε εξαιρετικά σοβαρό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ερευνούν τη συμμετοχή και άλλων ατόμων στο οργανωμένο σχέδιο ξυλοδαρμού, με τις έρευνες να συνεχίζονται εντατικά.