Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην EΡΤnews, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσουκαλάς, αναφέρθηκε σε πιθανές ποινικές ευθύνες σχετικά με το θέμα των Τεμπών. Αναφέροντας τη δικογραφία που κατατέθηκε στη Βουλή για τους υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών, κ. κ. Καραμανλή και Σπίρτζη, εξέφρασε την πρόθεση του κόμματος να εξετάσει προσεκτικά τις ενδείξεις που προκύπτουν.
Αναφερόμενος στη δυνατότητα σύστασης προανακριτικής επιτροπής, τόνισε ότι η απόφαση θα ληφθεί με βάση τις πληροφορίες που θα προκύψουν από τη δικογραφία. Επισήμανε επίσης τη σημασία της νομικής διαδικασίας και την ανεξαρτησία της από τον αριθμό των βουλευτών που υποστηρίζουν το αίτημα.
Αναφερόμενος στην πρόταση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, εξέφρασε τη διαφωνία του και υπογράμμισε τη σημασία της νομικής διαδικασίας σε τέτοια θέματα.
Αναλύοντας την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την αναβάθμιση του ελληνικού σιδηρόδρομου, αναφέρθηκε στη σύσταση ενός Εθνικού Εκτελεστικού Συμβουλίου Σιδηροδρομικών Μεταφορών και στη διεύρυνση των αρμοδιοτήτων της ΡΑΣ. Κρίνοντας την προσέγγιση της ΝΔ, υπογράμμισε τη σημασία της ασφάλειας και της βιωσιμότητας του σιδηρόδρομου.
Τέλος, αναφερόμενος στη Διάσκεψη των Τομέων Πολιτικής του κόμματος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο κόσμος θα επιλέξει με βάση τα προγράμματα και τις προοπτικές κατά τις επερχόμενες εκλογές.