Μια ομάδα ανδρών, γνωστή ως “η συμμορία των παππούδων”, δικάζεται για τη ληστεία της Κιμ Καρντάσιαν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού το 2016. Ανάμεσά τους υπάρχουν υπόπτοι ηλικιωμένοι, μερικοί από τους οποίους είναι συνταξιούχοι.
Μια ομάδα ανδρών, γνωστή ως “η συμμορία των παππούδων”, βρίσκεται στο επίκεντρο της δικαστικής διαδικασίας που ξεκίνησε σήμερα, κατηγορούμενη για τη ληστεία της διάσημης τηλεριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν. Υπό την απειλή όπλου, αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού το 2016.
Ανάμεσα στους δέκα υπόπτους, κάποιοι πλησιάζουν τα 70 ή ακόμα και τα 80 τους χρόνια, ενώ κατά την εμφάνισή τους ενώπιον του δικαστηρίου στο Παρίσι, επιβεβαίωσαν την ταυτότητά τους και το επάγγελμά τους, με πολλούς να δηλώνουν ότι είναι συνταξιούχοι.
Ο 71χρονος Γιουνίς Αμπάς, ένας από τους κατηγορούμενους, δήλωσε σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης ότι ο ίδιος και άλλοι συμμετέχοντες στη ληστεία δεν είχαν γνώση της ταυτότητας της Κιμ Καρντάσιαν.
ΦΩΤΟ: Αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ