Νίκη του ΟΦΗ επί του ΑΟΠ Κηφισιάς στη Volley League

Στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-7 στη Volley League ανδρών, ο ΟΦΗ επικράτησε με σκορ 3-1 (25-19, 21-25, 25-22, 25-21) του ΑΟΠ Κηφισιάς στο Ηράκλειο. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα της Κρήτης “κλείδωσε” την 6η θέση που οδηγεί σε έξοδο στο Βαλκανικό κύπελλο, φτάνοντας τους 34 βαθμούς, ενώ η Κηφισιά παρέμεινε στους 29 βαθμούς και τερμάτισε οριστικά 7η.

Παράλληλα, ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου έχει ήδη “κλειδώσει” την 5η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 36 βαθμούς.

Αποτελέσματα θέσεων 5-7 της Volley League:

ΟΦΗ-ΑΟΠ Κηφισιάς: 3-1 (25-19, 21-25, 25-22, 25-21)

Βαθμολογία:

Θ. ΟΜΑΔΑ           Β.   ΑΓ.   ΣΕΤ
5. Φοίνικας Σύρου  36   22   45-43
6. ΟΦΗ             34   22   42-41
7. ΑΟΠ Κηφισιάς    29   22   43-46

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τραγωδία στο Βανκούβερ: Έντεκα νεκροί από όχημα σε φεστιβάλ

Έντεκα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός πεντάχρονου παιδιού, σκοτώθηκαν όταν ένα SUV έπεσε σε πλήθος στο Βανκούβερ, κατά τη διάρκεια φεστιβάλ της φιλιππινέζικης κοινότητας. Ανάμεσα στους τραυματίες, αρκετοί σοβαρά.

Η Νάπολι αναρριχήθηκε στην κορυφή της Serie A

Η Νάπολι επικράτησε της Τορίνο με 2-0 και προσανατολίζεται προς την κατάκτηση του τέταρτου scudetto της ιστορίας της στη Serie A.

Μεγάλη νίκη για τη Μαρσέιγ με χατ τρικ του Γκουιρί

Η Μαρσέιγ επικράτησε με 4-1 επί της Μπρεστ στο «Βελοντρόμ» με τον Γκουιρί να σημειώνει χατ τρικ, επιστρέφοντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1.

Η εκλογή του νέου Πάπα: Ένταση και αβεβαιότητα στο Βατικανό

Στις επόμενες ημέρες, 135 καρδινάλιοι θα εκλέξουν τον νέο Πάπα, με τις πολιτικές ισορροπίες στο Βατικανό να είναι πιο αβέβαιες από ποτέ.