Συνεργασία Sickboy και Idles: Έκθεση “Sound Check” στο Μπρίστολ

Ο καλλιτέχνης της street art Sickboy και το συγκρότημα Idles συνεργάζονται για τη διοργάνωση έκθεσης αφιερωμένης στη μουσική σκηνή του Μπρίστολ.

Η έκθεση “Sound Check” τιμά τα 30 χρόνια μουσικής στο Μπρίστολ της Αγγλίας με αφίσες, μουσική φωτογραφία και μουσικές παραστάσεις στη γκαλερί The PIT, σύμφωνα με το BBC.

Την επιμέλεια της έκθεσης ανέλαβαν ο καλλιτέχνης Sickboy και ο Άνταμ Ντέβονσιρ από το συγκρότημα Idles του Μπρίστολ, για να “αφηγηθούν την ιστορία” του ήχου της πόλης.

ΦΩΤΟ: Αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τηλεφωνική Συνομιλία μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας

Ο Έλληνας και Βούλγαρος Υπουργός Εξωτερικών επαναβεβαίωσαν τις στρατηγικές σχέσεις των χωρών τους, εστιάζοντας στη διμερή συνεργασία και τις ευρωπαϊκές προοπτικές των Δυτικών Βαλκανίων.

Αλλαγή στον προπονητή της Νόριτς μετά την ήττα στη Μίλγουολ

Η Νόριτς απέλυσε τον προπονητή της μετά την ήττα στη Μίλγουολ και διόρισε τον Τζακ Γουίλσερ ως προσωρινό προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ηρακλής: Πρόκριση για το Final 4 της Elite League

Ο Ηρακλής κατέκτησε το εισιτήριο για το Final 4 της Elite League με νίκη επί του Πρωτέα Βούλας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι επόμενοι αγώνες των πλέι οφ.

Πρόταση παύσης επιθέσεων από Ουκρανία προς Ρωσία

Η Ρωσία εξετάζει την πρόταση του Ουκρανού προέδρου για παύση επιθέσεων και αναζητά λύσεις σε μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις.