Ρωσική Αντιαεροπορική Άμυνα Καταστρέφει Ουκρανικά Drones

Σύμφωνα με αναφορές, μονάδες της ρωσικής αντιαεροπορικής άμυνας εξαφάνισαν 10 ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα εφόρμησης κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι πληροφορίες προέρχονται από το πρακτορείο ειδήσεων RIA, το οποίο επικαλείται το υπουργείο Άμυνας στη Μόσχα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα μισά από τα drones καταρρίφθηκαν πάνω από τη χερσόνησο της Κριμαίας, η οποία προσαρτήθηκε στη Ρωσική Ομοσπονδία το 2014. Η ενέργεια αυτή δείχνει την αποφασιστικότητα της ρωσικής αντιαεροπορικής άμυνας στην αντιμετώπιση των πιθανών απειλών.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σοβαρός τραυματισμός του Άρη Μουγκοπέτρου από κροτίδα

Σοβαρός τραυματισμός του δεξιοτέχνη του κλαρίνου Άρη Μουγκοπέτρου από κροτίδα κατά τη διάρκεια γλεντιού. Ενημερωθείτε για την κατάσταση της υγείας του και την πορεία του στην παραδοσιακή μουσική.

Σπουδαίες νίκες για Κλίπερς και Πίστονς στα πλέι-οφ

Μεγάλες εκτός έδρας νίκες για τους Κλίπερς επί των Νάγκετς και τους Πίστονς επί των Νικς στα πλέι-οφ του NBA, με τους Λέοναρντ και Κάνιγχαμ να ξεχωρίζουν.

Ποινικές διώξεις για 27 ύποπτους με συνδέσεις στη συμμορία Tren de Aragua

Εικοσι επτά άτομα που φέρονται να συνδέονται με τη συμμορία Tren de Aragua αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις από τις αρχές των ΗΠΑ για σοβαρά αδικήματα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.