Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοίνωσε τις αποφάσεις της για τα επεισόδια βίας που σημειώθηκαν μετά τον αγώνα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ, στις 13/04/2025, στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης.
Μετά από εξέταση των εκθέσεων της Αστυνομίας, του παρατηρητή της ΔΕΑΒ, του παρατηρητή της SUPER LEAGUE 1, του φύλλου αγώνα και του βιντεοληπτικού υλικού, η επιτροπή επέβαλε διοικητικές κυρώσεις και πρόστιμα σε σχέση με τα εν λόγω επεισόδια.
Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 60.000 ευρώ, ενώ η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με παρόμοιο ποσό. Επιπλέον, ποδοσφαιριστές αμφοτέρων των ομάδων επέβαλλονται πρόστιμα ποικίλου ύψους, με τον προπονητή της ΑΕΚ, ALMEYDA MATIAS JESUS, να απαλλάσσεται από τις κυρώσεις.