Πυρκαγιά σε κινητήρα αεροσκάφους της Delta Air Lines στον Ορλάντο

Ένα περιστατικό πυρκαγιάς σε κινητήρα αεροσκάφους της Delta Air Lines σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο του Ορλάντο, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA). Ο κινητήρας του Airbus A330 που ετοιμαζόταν να απογειωθεί για την Ατλάντα έπιασε φωτιά λίγο πριν την αναχώρηση, προκαλώντας την άμεση εκκένωση του αεροσκάφους με τη χρήση των τσουλήθρων από τους επιβάτες.

Η FAA θα πραγματοποιήσει έρευνα για να διερευνήσει τα αίτια του περιστατικού, ενώ παρόμοια περιστατικά σε αεροδρόμια των ΗΠΑ έχουν αναστατώσει τους φορείς αεροπορικής ασφάλειας.

Η εταιρεία Delta ανέφερε ότι στο εν λόγω αεροσκάφος επέβαιναν 282 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος, χωρίς να υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Το πλήρωμα ακολούθησε τις διαδικασίες εκκένωσης με ασφάλεια μετά τον εντοπισμό των φλόγων στο σύστημα εξάτμισης του κινητήρα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Μαρκόπουλο

Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Μαρκόπουλο: Ένοπλος δράστης απείλησε υπάλληλο με όπλο και αφαίρεσε χρήματα από το ταμείο πριν τραπεί σε φυγή. ΕΛΑΣ σε έρευνα για τον εντοπισμό του.

Ο Ζελένσκι ζητά σαφή απάντηση από τη Ρωσία για εκεχειρία

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ζητά μια σαφή απάντηση από τη Ρωσία σχετικά με την πρότασή του για εκεχειρία σε πολιτικές υποδομές.

Θρήνος για τον Πάπα Φραγκίσκο: Οι λεπτομέρειες του θανάτου και η τελευταία του επιθυμία

Ο Πάπας Φραγκίσκος πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιακή ανεπάρκεια, σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Βατικανό. Διαβάστε τις λεπτομέρειες για τη διαθήκη του και την τελευταία του επιθυμία για την κηδεία του.