Ο Ολυμπιακός κοντά στην επιστροφή στο Champions League

Η ήττα της Μπόντο Γκλιμτ από την Λάτσιο με 2-0 στη ρεβάνς των προημιτελικών του Europa League, “κλείδωσε” την επιστροφή του Ολυμπιακού στη league phase του Champions League μετά από την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Οι “ερυθρόλευκοι”, που έχουν στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητές Ελλάδας, αναζητούσαν ήττα ή ισοπαλία της Μπόντο Γκλιμτ, και τελικά για να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός την έξοδό του απευθείας στους ομίλους του Champions League τη νέα αγωνιστική περίοδο πρέπει απλά να περιμένει τη στέψη της Σέλτικ σε πρωταθλήτρια Σκωτίας, κάτι δεδομένο αν αναλογιστεί κανείς ότι οι “Κέλτες” είναι 15 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Ρέιντζερς και ενώ απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ρωσία εκτοξεύει πυραύλους και drones στην Ουκρανία

Η Ρωσία εκτόξευσε 8 πυραύλους και 87 drones σε νυχτερινή επίθεση στην Ουκρανία, προκαλώντας ζημιές σε πέντε περιοχές της χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Σταυρός Παπασταύρου: Ο Χάρτης του Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού και οι Εξελίξεις στην Ενέργεια

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, μιλάει για τον Χάρτη του Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού που ορίζει τις χρήσεις των θαλάσσιων ζωνών της Ελλάδας και αναλύει τις εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας, συνδέοντας τον Χωροταξικό Σχεδιασμό με τις ερευνητικές δραστηριότητες για υδρογονάνθρακες, καθώς και τις παρεμβάσεις για τη συγκράτηση των τιμών της ενέργειας και την ενίσχυση των επιχειρήσεων.

Τραγικός θάνατος πρώην ποδοσφαιριστή στο Κάρλοβατς

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Νίκολα Πόκριβατς, ο οποίος αντιμετώπισε τον καρκίνο με αξιοθαύμαστο τρόπο, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα στο Κάρλοβατς. Μια τραγική εξέλιξη για έναν αθλητή που δεν σταμάτησε ποτέ να παλεύει.

Αναβάθμιση πιστοληπτικής αξιολόγησης της Ελλάδας από την S&P Global Ratings

Η S&P Global Ratings αναβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας, επισημαίνοντας την επιτυχία στη φορολογική συμμόρφωση και την οικονομική ανάπτυξη.