Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια – Ανάλυση εταιρικών αποτελεσμάτων και νομισματική πολιτική

Μια μίξη τάσεων κυριάρχησε στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στην έναρξη των συναλλαγών σήμερα, με τους επενδυτές να επικεντρώνονται στην ανάλυση των οικονομικών αποτελεσμάτων των εταιριών, προσπαθώντας να εκτιμήσουν τον αντίκτυπο από τις εμπορικές πολιτικές του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Παράλληλα, αναμένουν την απόφαση νομισματικής πολιτικής από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα σήμερα.Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε πτώση 0,4% στις 10:12 ώρα Ελλάδας, με την εβδομαδιαία άνοδο να ανέρχεται σε 4% μέχρι στιγμής.Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά αναιμική, εν όψει των αργιών λόγω του εορτασμού του Πάσχα.Η μετοχή της γαλλικής εταιρείας Hermes σημείωσε πτώση 4%, καθώς οι τριμηνιαίες πωλήσεις της δεν επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις της αγοράς.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συλλήψη 31χρονου για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη

Συλλήψη 31χρονου από την Π.Ο.ΔΙ.Ν. Μυτιλήνης για παράβαση νόμου ναρκωτικών. Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν κάνναβη και κοκαΐνη συνολικού βάρους 8.552 και 1.017 γραμμαρίων αντίστοιχα, μαζί με πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας.

ΑΕΚ: Αγώνας για την πρόκριση στον τελικό του European Cup

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ίζβιντατς στον αγώνα για την πρόκριση στον τελικό του European Cup, με στόχο την επιτυχία και την υποστήριξη των φιλάθλων της.

Αποσύρθηκε ο Τσιτσιπάς από το Barcelona Open λόγω ενοχλήσεων

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποσύρθηκε από το προημιτελικό με τον Αρτούρ Φις στο ATP 500 Barcelona Open λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη. Στο μήνυμά του στα social media αναφέρει την αγάπη του για τη Βαρκελώνη και υπόσχεται επιστροφή δυνατότερος.

Καταδίκη 13 ηγετών Τυνησίας για συνομωσία

Καταδίκη 13 ηγετών της αντιπολίτευσης στην Τυνησία για συνομωσία κατά της ασφάλειας του κράτους, με την αντιπολίτευση και τις αρχές να εμπλέκονται σε έντονες αντιπαραθέσεις.