Έκθεση Σοκολατένιων Αυγών στο Hotel Amigo των Βρυξελλών

Μια μοναδική έκθεση με έργα τέχνης από σοκολάτα φιλοξενείται στο Hotel Amigo των Βρυξελλών, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία.

Η 3η έκθεση “Bel’Oeuf” παρουσιάζει έργα σοκολατοποιών που εμπνεύστηκαν από την κομψότητα του Art Deco, ένα κινηματικό ρεύμα που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1920. Το θέμα της φετινής έκθεσης επιλέχθηκε για να τιμήσει τα 100 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του Art Deco στη διεθνή σκηνή τέχνης, στην Έκθεση Μοντέρνας Διακοσμητικής και Βιομηχανικής Τέχνης του Παρισιού το 1925.

Η έκθεση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις της τέχνης και της σοκολάτας να ανακαλύψουν έναν μαγικό κόσμο δημιουργικότητας και γεύσης, που συνδυάζει την τέχνη με τη γαστρονομία.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία στο Hotel Amigo των Βρυξελλών και να αφεθείτε στη γοητεία των σοκολατένιων έργων τέχνης που σας περιμένουν!

ΦΩΤΟ: Αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αποσύρθηκε ο Τσιτσιπάς από το Barcelona Open λόγω ενοχλήσεων

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποσύρθηκε από το προημιτελικό με τον Αρτούρ Φις στο ATP 500 Barcelona Open λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη. Στο μήνυμά του στα social media αναφέρει την αγάπη του για τη Βαρκελώνη και υπόσχεται επιστροφή δυνατότερος.

Καταδίκη 13 ηγετών Τυνησίας για συνομωσία

Καταδίκη 13 ηγετών της αντιπολίτευσης στην Τυνησία για συνομωσία κατά της ασφάλειας του κράτους, με την αντιπολίτευση και τις αρχές να εμπλέκονται σε έντονες αντιπαραθέσεις.

Αναστολή απέλασης Βενεζουελάνων μεταναστών από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανέστειλε την απέλαση Βενεζουελάνων μεταναστών με βάση παλαιό νόμο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα αμφισβήτησης της απομάκρυνσής τους από τη χώρα.

Επιτυχημένος Πρώτος Ημιμαραθώνιος για Ρομπότ στο Πεκίνο

Δεκάδες ρομπότ συμμετείχαν στον πρώτο ημιμαραθώνιο αφιερωμένο σε αυτά στο Πεκίνο, ενώ οι μηχανικοί είναι αισιόδοξοι για το μέλλον της τεχνολογίας.