Ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου Β’ και Βασιλέως Κωνσταντίνου, όπου ενεπλάκη ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άνθρωποι.
Ανάμεσα στους τραυματίες περιλαμβάνονται ο οδηγός και ο συνοδηγός του ασθενοφόρου, καθώς και οι δύο πεζοί που είχαν τη δυστυχία να βρίσκονται στο σημείο της σύγκρουσης.
Στο σημείο έσπευσαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο μηχανές, με τους τραυματίες να μεταφέρονται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για εξετάσεις και περαιτέρω περίθαλψη.
Η ΕΛΑΣ ανέφερε πως το ατύχημα συνέβη όταν το ασθενοφόρο συγκρούστηκε με ένα ΙΧ όχημα και στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα την τραυμάτιση των πεζών.
Λόγω του ατυχήματος, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ύψος της Ερατοσθένους, στο ρεύμα προς Χίλτον, με τις αρχές να εργάζονται για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ