Η SKY express μεταφέρει το Άγιο Φως σε επτά προορισμούς της Ελλάδας

Μέσω προγραμματισμένων και έκτακτων πτήσεων της SKY express, το Άγιο Φως θα ταξιδέψει για μία ακόμη χρονιά από την Αθήνα σε επτά προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Από το 2017, η SKY express συμβάλλει με συνέπεια στη μεταφορά του Αγίου Φωτός από την Αθήνα προς την υπόλοιπη Ελλάδα, στηρίζοντας τις θρησκευτικές παραδόσεις και τα ήθη της πατρίδας μας.

Συγκεκριμένα, το Άγιο Φως θα φτάσει στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με κυβερνητική πτήση από τα Ιεροσόλυμα, και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Κύθηρα, Μυτιλήνη, Ρόδο και Χίο με πτήσεις της SKY express.

Το πρόγραμμα των πτήσεων της SKY express για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός διαμορφώνεται ως εξής:

Δρομολόγιο Πτήση Ώρα

Αθήνα – Αλεξανδρούπολη GQ294 20:30-21:45

Αθήνα – Ηράκλειο GQ216 20:55-21:45

Αθήνα – Κέρκυρα GQ274 20:30-21:35

Αθήνα – Κύθηρα GQ440 21:00-21:50

Αθήνα – Μυτιλήνη GQ304 20:30-21:35

Αθήνα – Ρόδος (έκτακτη, ειδική πτήση) GQ284 20:20-21:20

Αθήνα – Χίος GQ244 20:35-21:25

Με την υποστήριξη του άρτια καταρτισμένου προσωπικού της και τον σύγχρονο στόλο της, η SKY express συμβάλλει έμπρακτα στο έργο της Πολιτείας, διασφαλίζοντας την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά του Αγίου Φωτός το βράδυ της Ανάστασης.

Παράλληλα, τιμώντας τις τοπικές παραδόσεις, τη Μεγάλη Πέμπτη, στις πτήσεις προς Κέρκυρα, οι επιβάτες θα λάβουν ως δώρο παραδοσιακούς “μπότηδες”, ενώ το Μεγάλο Σάββατο, σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού με προορισμό την Ελλάδα, τα πληρώματα θα καλωσορίσουν τους επιβάτες προσφέροντάς τους πασχαλινές λαμπάδες.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Προσιτή στέγη: Οι πολιτικές του υπουργού Επικρατείας για την αντιμετώπιση του στεγαστικού ζητήματος

Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, παρουσίασε μια συνολική στρατηγική για την προσιτή στέγη, με μέτρα που αποσκοπούν στην αύξηση της προσφοράς ακινήτων και την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης.

Η Επέκταση του Λακρός: Η Ανάπτυξη του Αθλήματος στην Ασία

Η Ασία γίνεται κόμβος πρωταθλήματος λακρός με την ένταξη του Μπαγκλαντές στην παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος, σηματοδοτώντας την ανάπτυξη του άθληματος στην περιοχή.

Πίεση στην Παγκόσμια Οικονομία: Ανάλυση του ΔΝΤ για το Δημόσιο Χρέος

Η αύξηση του παγκόσμιου δημόσιου χρέους λόγω των νέων δασμών των ΗΠΑ αναλύεται από το ΔΝΤ, προβλέποντας ανησυχητικά επίπεδα μέχρι το 2030. Η πίεση στους κυβερνητικούς προϋπολογισμούς και οι προοπτικές για την ανάπτυξη συζητούνται λεπτομερώς.

Πιέσεις Τραμπ στον Ζελένσκι για Ειρηνευτική Συμφωνία στην Ουκρανία

Ο Ντόναλντ Τραμπ ασκεί πιέσεις στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας στην Ουκρανία, ενώ εκφράζει κριτική για τις δηλώσεις του σχετικά με την Κριμαία.