Εξόδος επιβατών για το Πάσχα: Ο Υπουργός Ναυτιλίας επισκέφθηκε το λιμάνι του Πειραιά

Σε μια επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, υποδέχθηκε τους πολίτες που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τα ταξίδια τους για τις εορτές του Πάσχα. Με την ευκαιρία αυτή, εξέφρασε τις ευχές του για ασφαλείς και ευχάριστες διαδρομές σε όλους τους επιβάτες.

Ο κ. Κικίλιας επεσήμανε τη σημασία της ασφάλειας, ανακοινώνοντας την παρουσία πενήντα επιπλέον λιμενικών στο λιμάνι του Πειραιά. Τονίζοντας τη συνεργασία του Λιμενικού Σώματος και του υπουργείου Ναυτιλίας με τους επιβάτες, υπογράμμισε τη σημασία του σεβασμού και της εξυπηρέτησης προς τους ταξιδιώτες.

Αναφερόμενος στα λιμενικά τέλη, ανακοίνωσε μείωση 50% σε όλα τα λιμάνια της χώρας από την 1η Μαΐου, επηρεάζοντας άμεσα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Επισήμανε ότι η προσπάθεια για καλύτερες τιμές και εκπτώσεις συνεχίζεται, με ανακοινώσεις που αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Ειδικές εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προσφέρονται αυτές τις ημέρες, με την πληρότητα στα δρομολόγια να φτάνει σε υψηλά επίπεδα. Οι προετοιμασίες για την ασφαλή αποχώρηση των επιβατών είναι πλήρως ενεργές, με το Λιμενικό Σώμα να δίνει έμφαση στην ομαλή διεκπεραίωση των αναχωρήσεων.

Συνολικά, η κίνηση στα λιμάνια αναμένεται να είναι έντονη, με χιλιάδες επιβάτες να ετοιμάζονται για τα ταξίδια τους κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Προσιτή στέγη: Οι πολιτικές του υπουργού Επικρατείας για την αντιμετώπιση του στεγαστικού ζητήματος

Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, παρουσίασε μια συνολική στρατηγική για την προσιτή στέγη, με μέτρα που αποσκοπούν στην αύξηση της προσφοράς ακινήτων και την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης.

Η Επέκταση του Λακρός: Η Ανάπτυξη του Αθλήματος στην Ασία

Η Ασία γίνεται κόμβος πρωταθλήματος λακρός με την ένταξη του Μπαγκλαντές στην παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος, σηματοδοτώντας την ανάπτυξη του άθληματος στην περιοχή.

Πίεση στην Παγκόσμια Οικονομία: Ανάλυση του ΔΝΤ για το Δημόσιο Χρέος

Η αύξηση του παγκόσμιου δημόσιου χρέους λόγω των νέων δασμών των ΗΠΑ αναλύεται από το ΔΝΤ, προβλέποντας ανησυχητικά επίπεδα μέχρι το 2030. Η πίεση στους κυβερνητικούς προϋπολογισμούς και οι προοπτικές για την ανάπτυξη συζητούνται λεπτομερώς.

Πιέσεις Τραμπ στον Ζελένσκι για Ειρηνευτική Συμφωνία στην Ουκρανία

Ο Ντόναλντ Τραμπ ασκεί πιέσεις στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας στην Ουκρανία, ενώ εκφράζει κριτική για τις δηλώσεις του σχετικά με την Κριμαία.