Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για εκκένωση κτηρίου υπό κατάληψη στα Εξάρχεια

Από το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (15/04) βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτηρίου που έχει καταληφθεί, στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη, στα Εξάρχεια.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν δυνάμεις των ΜΑΤ, της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ και άλλων υπηρεσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί άτομα μέσα στο κτήριο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πέτρες, άδεια μπουκάλια και κράνη, ενώ προχωρούν στη συλλογή δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ έρχεται λίγες ημέρες μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στην περιοχή, όπου άγνωστοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς με βόμβες μολότοφ και προκάλεσαν πυρκαγιές σε πάνω από 20 οχήματα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Προπόνηση Άρη: Ετοιμάζονται για τον Ατρόμητο

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, με απουσίες και αναχωρήσεις να επηρεάζουν την ομάδα.

Ο Έλον Μασκ στρατολογεί γυναίκες για να δημιουργήσει «λεγεώνα» παιδιών

Ο Έλον Μασκ στρατολογεί γυναίκες μέσω της πλατφόρμας X για να δημιουργήσει μια «λεγεώνα» παιδιών, ανησυχώντας για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Η Ελλάδα αποτυπώνει επισήμως την υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ

Η Ελλάδα καθορίζει επισήμως τα όρια της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ της, απαντώντας στις τουρκικές διεκδικήσεις, με τον χάρτη του Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού.

Απειλή βόμβας στο νέο δικαστικό μέγαρο του Παρισιού

Νέα αναταραχή στο Παρίσι με το εκκενωμένο δικαστικό μέγαρο λόγω απειλής βόμβας, ενώ η αναταραχή επεκτείνεται και σε φυλακές της Γαλλίας με πυροβολισμούς και πυρπολήσεις οχημάτων.