Απόφαση ΕΟΠΕ για τους αγώνες της Volley League Α1 Γυναικών

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΠΕ αποφάσισε ότι δεν θα διεξαχθούν αγώνες για τις θέσεις 7-8 του πρωταθλήματος της Volley League Α1 Γυναικών, μετά από αίτημα των σωματείων ΑΣΠ Θέτις και ΑΣ Άρης. Η κατάταξη των δύο σωματείων θα γίνει σύμφωνα με την τελική βαθμολογία στην Α’ φάση του πρωταθλήματος (7η θέση: ΑΣΠ Θέτις, 8η θέση: ΑΣ Άρης).

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρει:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Ο.ΠΕ. στη συνεδρίαση της την Παρασκευή 11 Απριλίου και λαμβάνοντας υπόψη το αίτημα των σωματείων Α.Σ.Π. Θέτις και Α.Σ. Άρης για τη μη διεξαγωγή αγώνων κατάταξης για τις θέσεις 7-8 του πρωταθλήματος της Volley League Α1 Γυναικών και το άρθρο 23 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε τη μη διεξαγωγή των αγώνων για τις θέσεις 7-8 του πρωταθλήματος της Volley League Α1 Γυναικών και την κατάταξη των δύο σωματείων σύμφωνα με τον Τελικό Βαθμολογικό Πίνακα της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος, ως εξής: 7η θέση: Α.Σ.Π. Θέτις, 8η θέση: Α.Σ. Άρης».

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Επίσκεψη του Νίκου Δένδια στο Επιτηρητικό Φυλάκιο “5” στον Έβρο

Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Νίκος Δένδια, επισκέφθηκε το επιτηρητικό φυλάκιο "5" στον Έβρο και συνομίλησε με τους στρατιώτες εκεί, ενώ παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στην Ορεστιάδα.

Αλλαγές στα Δρομολόγια Μέσων Μεταφοράς για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα

Αναλυτικές πληροφορίες για τις τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων, τρόλεϊ, μετρό και τραμ για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Τελικές θέσεις στα playoffs του NBA

Οι Μέμφις Γκρίζλις και οι Μαϊάμι Χιτ κατάφεραν να κερδίσουν τις τελικές θέσεις στα playoffs του NBA, ενώ ανακοινώθηκαν τα ζευγάρια για τον πρώτο γύρο των ανατολικών και δυτικών playoffs.

Τα φαβορί για τον τίτλο στα playoffs του NBA

Αναλυτική προειδοποίηση για τα φαβορί και τις αντιπροσωπευτικές ομάδες των playoffs του NBA, με εστίαση στους Σέλτικς, τους Καβαλίερς, τους Λέικερς και τους Θάντερ.