Ακριβό Πάσχα: Κριτική ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέτυχε να προστατεύσει τους καταναλωτές από το νέο κύμα ακρίβειας. Φέτος οι Έλληνες ζουν το πιο ακριβό Πάσχα όλων των εποχών, τονίζει, σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς.

Ειδιοκότερα, ο κ. Τσουκαλάς αναφέρει ότι “το καλάθι του Πάσχα που διαφήμισε η κυβέρνηση είναι ακριβότερο σε σχέση με πέρσι από 19% έως 97%. Ο οβελίας είναι ακριβότερος κατά 22%, ενώ τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά ακριβότερα κατά 30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά”.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημειώνει ότι “η Νέα Δημοκρατία άφησε χαμηλοσυνταξιούχους, μακροχρόνια ανέργους, δικαιούχους αναπηρικών και οικογενειακών βοηθημάτων στο έλεος της ακρίβειας”.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αγωνία για τον ΠΑΟΚ στην Ισπανία: Ήττα από την Μπιλμπάο στον ημιτελικό του FIBA Europe Cup

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Μπιλμπάο στην Ισπανία στον πρώτο ημιτελικό του FIBA Europe Cup, με τον αγώνα να αναμένεται να κριθεί στη ρεβάνς στην Ελλάδα. Αναλυτικά τα στιγμιότυπα και οι επιδόσεις των ομάδων.

Καλιφόρνια εναντίον Τραμπ: Δικαστική αναμέτρηση για τους δασμούς

Η Καλιφόρνια ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει νομικά τους δασμούς που επέβαλε ο Ντόναλντ Τραμπ, διεκδικώντας τα δικαιώματά της στα δικαστήρια.

Συνέντευξη του υφυπουργού Κοντογεώργη στο “Kontra Channel”

Συνέντευξη του υφυπουργού Κοντογεώργη στο "Kontra Channel" όπου αναφέρθηκε στην σημασία του Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού, την ελληνική υφαλοκρηπίδα, την εξωτερική πολιτική, την οικονομία και την Ομάδα Αλήθειας.