Καραμπόλα 5 οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Συγκρούστηκαν 5 οχήματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν τις 2.00 το πρωί, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, λίγο μετά το ύψος της λεωφόρου Αλίμου, τα οχήματα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.Στο ατύχημα τραυματίστηκαν ελαφρά 8 άτομα. Λόγω της καραμπόλας, έκλεισαν για λίγη ώρα δύο λωρίδες κυκλοφορίας προκειμένου να απομακρυνθούν τα οχήματα και να καθαριστεί το οδόστρωμα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Πυρκαγιά στην Διψέλιζα Κερατέας: Χωρίς ενεργό μέτωπο μετά την επιτυχή κατάσβεση

Η πυρκαγιά που ξέσπασε στη Διψέλιζα Κερατέας κατασβέθηκε επιτυχώς από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, χωρίς να υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο. Αξιωματικοί εξετάζουν τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ επιχειρούν 95 πυροσβέστες και εθελοντές στο σημείο.

Φρικιαστική επίθεση σε 22χρονη στα Εξάρχεια από 37χρονο Σύρο

Σοκαριστική επίθεση σε 22χρονη κοπέλα στα Εξάρχεια από 37χρονο Σύρο, με καταγραφή από κάμερα ασφαλείας.

Κινεζικό Υπουργείο Εμπορίου: Οι Επιπρόσθετοι Τελωνειακοί Δασμοί των ΗΠΑ Εμποδίζουν τις Παραδόσεις Αεροσκαφών Boeing

Το Κινεζικό Υπουργείο Εμπορίου κατηγορεί τους επιπρόσθετους τελωνειακούς δασμούς των ΗΠΑ για το πάγωμα των παραδόσεων αεροσκαφών της Boeing σε αερομεταφορείς της Κίνας, δημιουργώντας αναστάτωση στη διεθνή αγορά.

Αποκατάσταση ηλεκτροδότησης στην Ισπανία μετά το μεγάλο μπλακ άουτ

Η ηλεκτροδότηση στην Ισπανία αποκαθίσταται μετά από ένα πρωτοφανές μπλακ άουτ, με θεωρίες συνωμοσίας να κυριαρχούν για τα αίτια του.