Η Ελληνική Λύση αναφέρει ότι η ΝΔ αγνοεί αποφάσεις του ΣτΕ για τη λαθρομετανάστευση

Η Ελληνική Λύση επισημαίνει ότι οι δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης αποδείχθηκαν ψεύτικες και υποκριτικές, μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Η απόφαση αυτή λειτουργεί ως προκάλυμμα για τη συνέχιση του σχεδίου εποίκισης της χώρας από την κυβέρνηση των “αντινατιβιστών”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, η ΝΔ αρνείται επιλεκτικά να εφαρμόσει δεκάδες αποφάσεις του ΣτΕ, προστατεύοντας δουλεμπόρους και εγκληματίες από εχθρικές χώρες. Η Ελληνική Λύση υποστηρίζει ότι θα δράσει για τη σφράγιση των συνόρων, απελάσεις παράνομων μεταναστών και αποκλεισμό εκείνων που έχουν λάβει άσυλο χωρίς νόμιμους λόγους.

Οι προτάσεις της Ελληνικής Λύσης αναφέρουν ότι οι παράνομοι θα απελαύνονται είτε στις χώρες τους είτε θα οδηγούνται σε δομές εκτός Ελλάδας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Το Πάσχα σύμβολο αλλαγής και ελπίδας για τον Ανδρουλάκη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, εκφράζει τη σημασία του Πάσχα ως σύμβολο αλλαγής και ελπίδας σε μια εποχή ανασφάλειας και κοινωνικών προκλήσεων.

Σύγκρουση ΙΧ με Προαστιακό στην Πάτρα: Τραυματίας η οδηγός

Σύγκρουση ΙΧ με συρμό του Προαστιακού στην Πάτρα: Τραυματισμός οδηγού και αντίκτυποι στις μεταφορές.

Πούτιν εξήγησε την εκεχειρία για το Πάσχα

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε εκεχειρία για το Πάσχα στην Ουκρανία, καλώντας το Κίεβο να ακολουθήσει το παράδειγμα.

Η Βαλένθια πλησιάζει τα μεγάλα «σαλόνια» της La Liga

Η Βαλένθια πλησιάζει τα μεγάλα «σαλόνια» της La Liga μετά την ισοπαλία με τη Ράγιο Βαγεκάνο, ενώ οι γηπεδούχοι χάνουν ευκαιρία για την 8η θέση.