Αντιδράσεις από την ΠΑΕ Βόλος για τις αποφάσεις του διαιτητή Τζήλου

Η ΠΑΕ Βόλος δεν έμεινε ικανοποιημένη από τις αποφάσεις του διαιτητή Θανάση Τζήλου στον χθεσινό αγώνα της με τον Λεβαδειακό για τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος. Αν και η ομάδα της Θεσσαλίας επικράτησε 1-0, η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας λάθη ολόκληρης της διαιτητικής ομάδας, χαρακτηρίζοντας τη διαιτησία ως “πολύ περίεργη”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΠΑΕ Βόλος έχει ως πάγια τακτική να μην εκδίδει ανακοινώσεις κατά τη διαιτησίας, αλλά σε περιπτώσεις όπως αυτή, όπου κρίνεται ότι υπάρχουν σοβαρά λάθη, δεν μπορεί να μην αναφερθεί σε αυτά. Η διοίκηση της ομάδας θεωρεί ότι οι αποφάσεις του Τζήλου και των συνεργατών του δεν ήταν ανθρώπινες και αναμένεται να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.

Η ανακοίνωση ολοκληρώνεται με την έκκληση για βελτίωση της διαιτησίας και την υπόσχεση ότι η χθεσινή διαιτησία δεν θα παραμείνει αναπάντητη. Η ΠΑΕ Βόλος εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τα γεγονότα και κλείνει με ευχές για καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Προσιτή στέγη: Οι πολιτικές του υπουργού Επικρατείας για την αντιμετώπιση του στεγαστικού ζητήματος

Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, παρουσίασε μια συνολική στρατηγική για την προσιτή στέγη, με μέτρα που αποσκοπούν στην αύξηση της προσφοράς ακινήτων και την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης.

Η Επέκταση του Λακρός: Η Ανάπτυξη του Αθλήματος στην Ασία

Η Ασία γίνεται κόμβος πρωταθλήματος λακρός με την ένταξη του Μπαγκλαντές στην παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος, σηματοδοτώντας την ανάπτυξη του άθληματος στην περιοχή.

Πίεση στην Παγκόσμια Οικονομία: Ανάλυση του ΔΝΤ για το Δημόσιο Χρέος

Η αύξηση του παγκόσμιου δημόσιου χρέους λόγω των νέων δασμών των ΗΠΑ αναλύεται από το ΔΝΤ, προβλέποντας ανησυχητικά επίπεδα μέχρι το 2030. Η πίεση στους κυβερνητικούς προϋπολογισμούς και οι προοπτικές για την ανάπτυξη συζητούνται λεπτομερώς.

Πιέσεις Τραμπ στον Ζελένσκι για Ειρηνευτική Συμφωνία στην Ουκρανία

Ο Ντόναλντ Τραμπ ασκεί πιέσεις στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας στην Ουκρανία, ενώ εκφράζει κριτική για τις δηλώσεις του σχετικά με την Κριμαία.