Ολοήμερα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά 7-12 ετών στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας

Μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά 7-12 ετών προσφέρει το Παιδικό Μουσείο της Αθήνας κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα μετά την Ανάσταση. Πρόκειται για ολοήμερα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς επισκέπτες και θα τους καθηλώσουν στον μαγικό κόσμο του μουσείου.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν με τα εκθέματα και τις συλλογές του μουσείου, να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις και να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους μέσα από δραστηριότητες που εμπνέονται από το Πάσχα και την άνοιξη.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα περιλαμβάνουν ανακάλυψη πασχαλινών εθίμων, κατασκευή καλαθιών και φαναριών, μαγειρική, μουσική, ζωγραφική και πολλά άλλα παιχνίδια και δραστηριότητες που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς επισκέπτες.

Τα εργαστήρια λειτουργούν ανεξάρτητα κάθε ημέρα και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στα παιδιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε αυτό το μοναδικό πρόγραμμα που διοργανώνει το Παιδικό Μουσείο της Αθήνας!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με το Παιδικό Μουσείο της Αθήνας στον αριθμό τηλεφώνου 2103312995 ή μέσω email στο info@hcm.gr.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ατυχία για τη Μπάγερν Μονάχου πριν το ματς με τη Ρεάλ: Απουσία Έντουαρντς

Η ατυχία χτύπησε την Μπάγερν Μονάχου λίγο πριν το σημαντικό ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για τα Play In της Euroleague, με τον Κάρσεν Έντουαρντς να απουσιάζει λόγω τραυματισμού.

Απογοητευτική εμφάνιση Τσιτσιπά στο Barcelona Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχώρησε από τον αγώνα με τον Αρτούρ Φις στα προημιτελικά του Barcelona Open, μετά από αδιαθεσία και μόλις 15 λεπτά στο γήπεδο. Η εμφάνισή του ήταν απογοητευτική, αφήνοντας τον Φις να προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά.

Νέος Γενικός Διευθυντής στην Χόλσταϊν Κίελ

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και της Νυρεμβέργης, Ολαφ Ρέμπε, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή στην Χόλσταϊν Κίελ, σε μια προσπάθεια αναδιάρθρωσης της αθλητικής διοίκησης.

Θλίψη στη Ναύπακτο για την απώλεια της 27χρονης φαρμακοποιού Μαρίας Δροσοπούλου

Η Ναύπακτος θρηνεί την απώλεια της 27χρονης φαρμακοποιού Μαρίας Δροσοπούλου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Φωκίδα, αφήνοντας πίσω της μια σημαντική κοινωνική προσφορά.